MARION CURTIS/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Obitelj je prva

Dirljiv razgovor sa sinom natjerao je Jamesa Cordena da odustane od svog showa

Nakon osam godina emitiranja James Corden ove će godine prestati voditi svoj popularan večernji talk show, a s promjenom u karijeri slijedi i preseljenje s obitelji.

Nakon osam godina emitiranja James Corden ove će godine prestati voditi svoj popularan večernji talk show, a s promjenom u karijeri slijedi i preseljenje s obitelji.

I dok još uvijek radi na posljednjim epizodama The Late Late Showa, komičar i voditelj James Corden iskreno je progovorio o odluci da napusti svoj kasnovečernji talk show.

Ovaj 44-godišnjak još je prošlog travnja najavio da napušta talk show nekad sredinom 2023. Ugovor mu ističe u kolovozu ove godine, a nagađalo se da će komičar odstupiti i mjesecima prije tog roka. James je gostovao u dnevnoj emisiji Drew Barrymore, gdje ga je slavna glumica pitala zašto odlazi iz svoje emisije na CBS-u nakon osam godina emitiranja.

"Gle, nije ni na koji način lako otići od nečeg što je tako... Mislim, nikad neću raditi u boljoj okolini nego što je ova u kojoj sada radim. Ništa oko odlaska iz showa ne znači kako ne uživam u njemu. Ja to volim, ali iskreno da kažem, to mi je postala vrlo laka odluka jer sam uvijek na show gledao kao na avanturu, a ne na finalnu destinaciju", započeo je Corden.

image

James Corden prestaje s noćnom emisijom

MARION CURTIS/STARPIX FOR AMAZON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Komičar se zatim prisjetio situacije od prije dva ljeta, kada je snimao seriju Mammals (sisavci) za Amazon Prime Video, koja se počela emitirati u studenom, za vrijeme snimanja razgovarao je sa svojim sinom Maxom koji je tada imao deset godina.

"Snimali smo u nedjelju i spustio sam se stepenicama, bilo je oko šest ujutro, moj sin je sjedio na stepenicama i pitao me idem li na posao. Rekao sam da idem. On mi je zatim odgovorio: ‘Ali mislio sam, nedjelja je‘. Ja sam se počeo opravdavati gustim rasporedom, moramo završiti sve jer imamo malo vremena prije nego se vraćamo na show. Njegovo lice tada se potpuno objesilo", prisjetio se James u kojem trenutku mu je počelo ‘sjedati‘ u što mu život prolazi.

image

James Corden i supruga Julia Carey

IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Sjeo sam u auto i nazvao svoju suprugu Jules i kazao joj: ‘Shvatio sam da u najboljem slučaju imamo još šest ljeta u kojima će Max barem malo htjeti biti s nama i ne mogu protratiti više ni jedno", objasnio je.

Dodao je da ako stvarno želi raditi taj drugi posao, to ne smije biti na račun njihove djece i obitelji. S posljednjom epizodom, za koju kaže da će se rasplakati, dolazi i preseljenje u London. "Plakat ću, ali u svojoj srži znam da je to najbolja stvar za mene i za nas kao obitelj, da se ponovno skrasimo u Londonu, i osjećam da je to ispravno na svaki mogući način", zaključio je.

Linker
27. travanj 2024 10:18