MICHAEL TRAN AFP
poljuljan odnos

Definitivan kraj? Natalie Portman diskretno dala do znanja da ona i suprug više ne žive zajedno

Oskarovka, koja je na Zlatni globus došla sama, u intervjuu za jedan američki magazin izjavila je kako u Parizu živi s djecom ne spomenuvši supruga koju ju je prošlo ljeto prevario.

Oskarovka, koja je na Zlatni globus došla sama, u intervjuu za jedan američki magazin izjavila je kako u Parizu živi s djecom ne spomenuvši supruga koju ju je prošlo ljeto prevario.

Nije tajna da su slavna glumica Natalie Portman i njezin suprug, koreograf Benjamin Millepied prošlo ljeto imali velikih problema u braku. Razlog je bila njegova afera s 25 -godišnjom klimatskom aktivisticom Camille Étienne koja je isplivala u javnost, ali se nitko od supružnika o tome nije izjasnio u javnosti. Onda su krenule priče da se on iselio iz njihovog stana u Parizu, pa su krajem ljeta ponovo viđeni zajedno na intimnoj večeri, no što god se među njima posljednjih mjeseci događalo, nije isplivalo u javnost. Jedino što je poznato da je Natalie Portman na sva filmska događanja i promocije od tada dolazila bez njega.

Tako je bilo i na ovim Zlatnim globusima gdje je došla sama u glamuroznoj Diorovoj haljini, bez vjenčanog prstena na ruci i s velikim osmijehom na licu. Glumica je bila nominirana za ulogu u Netflixovom filmu ‘‘May December‘‘ što joj je peta nominacija za tu uglednu nagradu, a dvije je osvojila.

image

Unatoč tome što nije osvojila nagradu na Zaltnim globusima,oskarovaka se dobro zabavljala sa svojim holivudskim prijateljima

MATT WINKELMEYER GETTY IMAGES VIA AFP

Nakon Zlatnih globusa u The Wall Street Journalu objavljen je njezin veliki intervju koji je novinar vodio u njezinom domu u Parizu, a s glumicom je uglavnom razgovarao o njezinom poslu i transformacijama koje je prolazila za razne uloge. No, dodao je kako glumica živi u Parizu sa svojom djecom, sinom Alephom (12) i kćeri Amalijom (6) ni riječju ne spomenuvši njezinog supruga s kojim je provela 11 godina u braku.

image

Natalie Portman i Benjamin Millepied u danim sreće 2022.

SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA

Par se upoznao 2009. na snimanju njezinog Oscarom nagrađenog filma “Crni labud” za koji je on radio koreografiju. Godinu dana kasnije su se zaručili, a 2012. vjenčali.

image

Benjamin Millepied pratio ju je i na Oscarima 2020.

ROBYN BECK/AFP/PROFIMEDIA

Pa kako se čini sada je glumica prešutno dala do znanja da koreograf više nije dio njezinog života, a vjenčani prsten ionako je skinula još u lipnju prošle godine kada je njegova afera isplivala u javnost.

Linker
27. travanj 2024 12:32