Obiteljski odmor

David i Victoria Beckham ne mogu odoljeti Hrvatskoj: Drugu godinu zaredom borave na našem jugu

Beckhamovima se očito sviđa Hrvatska čim su se vratili već drugi put.

Bivša Spajsica i modna dizajnerica Victoria Beckham sa suprugom Davidom Beckhamom ponovo je odabrala Hrvatsku kao jednu od destinacija na kojima provode godišnji odmor. Tako su uhvaćeni dok borave na jugu, točnije u dubrovačkim krajevima gdje su uočeni pri iskrcavanju s broda u Lopudu, sa svojom obitelji.

image
BOZO RADIC CROPIX
image
BOZO RADIC CROPIX

Inače, Beckhamovi su i lani boravili na Lopudu gdje su odsjeli u luksuznom kompleksu Lopud 1483. Tada su posjetili i poznati restoran Bowa na Šipanu, a jedini uvjet za posjet bio im je da ih nitko ne fotografira. Kao i tada kad su odsjedali u ovom bivšem franjevačkom samostanu sa sobom su doveli i kćerku Harper Seven, a ovaj put im se pridružio i jedan od sinova.

image
BOZO RADIC CROPIX

Par koji je ove godine proslavio 24. godišnjicu braka iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost, no čini se da su posljednjih godina itekako sretni. K tome, dobro im ide i na poslovnom polju. Tako Victoria uspješno balansira između vođenja modnog i kozmetičkog brenda, a David niže uspjehe s nogometnim klubom Inter Miami kojem se nedavno pridružio i slavni Lionel Messi. Stoga vjerujemo da će ovaj zasluženi odmor u našim krajevima provesti u opuštanju i kvalitetnom vremenu s obitelji.

image
BOZO RADIC CROPIX
image
BOZO RADIC CROPIX
Linker
15. travanj 2024 05:46