David Beckham na utrci Formule 1 prije godinu dana

 ELEANOR HOAD/SHUTTERSTOCK
Ovo nismo znali

David Beckham otkrio: ‘Kad svi odu spavati ja krenem - čistiti‘

Otkrio je to u Netflixovoj dokumentarnoj seriji, intimnoj priči o ikoni pop-kulture koja se suočila s problemom u svom mentalnom zdravlju.

Otkrio je to u Netflixovoj dokumentarnoj seriji, intimnoj priči o ikoni pop-kulture koja se suočila s problemom u svom mentalnom zdravlju.

Dosad je otkrio da njegova supruga Victoria uvijek jede isti obrok, zafrkavao je snimajući je potajno kako vježba jogu na jahti, pohvalio se da je probao jestive crviće, no prava priča o Davidu Beckhamu tek se treba otkriti, zaslugom Netflixa. Snimili su dosad najiscrpniju dokumentarnu seriju o suvlasniku kluba Inter Miami, pustio ih je ondje kamo do sad mediji nisu imali pristup, u obiteljski dom u Holland Parku u Londonu. Pritom se otvorio javnosti kao nikad ranije.

Priznao je, naime, da ima potrebu pospremati kada se njegova obitelj zaputi na spavanje, a budući da njihov 25 milijuna funta vrijedan dom ima osam kupaonica, sedam spavaćih soba, teretanu te wellness, Beckham ima posla preko glave. Zacijelo imaju spremačice, no on jednostavno mora provjeriti je li sve čisto, uredno i na svom mjestu prije nego i sam ode na spavanje.

"Tako dobro čistim, no nisam siguran da to moja supruga dovoljno cijeni. Kada svi legnu, ja tada hodam uokolo, čistim svijeće, stavljam svjetla na pravu postavku, pazim da je posvuda uredno. Mrzim kad siđem ujutro a tamo još uvijek stoje šalice, tanjuri... Zamorno je ponekad obilaziti svaku pojedinu svijeću i čistiti je. Režem iskorišteni vosak za svijeće, čistim staklo oko nje...Znam, sve ovo čudno zvuči", izjavila je zvijezda 16 milijuna funta vrijednog Netflixovog projekta. Njima je otkrio da se godinama bori s opsesivno-kompulzivnim poremećajem, potrebom da stvari obavlja određenim redoslijedom ili ih slaže na određen način, prenosi Daily Mail.

Opsesivno-kompulzivni poremećaj može utjecati na bilo koga, u bilo kojoj dobi. Oboljeli obično razvijaju opsesivne misli i samonametnute prisile koje imaju popriličan utjecaj na njihovu svakodnevnicu.To se može manifestirati na mnogo načina, a uključuje i opsesivno čišćenje.

Pa ipak, njegova ga supruga prihvaća takvog kakav jest. Ranije ovog mjeseca prošetali su plažom u Miamiju. Bila je to neformalna proslava njenog 49. rođendana, objavila je zajedničku fotografiju s poljupcem u prvom planu i popratila ju riječima: "Na plaži, s najdražim".

Linker
26. travanj 2024 06:11