David Beckham

 MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK
Mamin sin

David Beckham oduševio simpatičnim fotografijama s mamom: ‘‘Peremo suđe‘‘

46-godišnja sportska legenda voli provoditi vrijeme sa svojom 74-godišnjom majkom. Usput se našalio i sa svojom mlađom sestrom Joanne.

46-godišnja sportska legenda voli provoditi vrijeme sa svojom 74-godišnjom majkom. Usput se našalio i sa svojom mlađom sestrom Joanne.

Nogometaš David Beckham nedavno je svoje obožavatelje na društvenim mrežama počastio simpatičnim fotografijama koje su zabilježile dragocjene obiteljske trenutke s njegovom majkom Sandrom Beckham. Naime, šarmantne fotke prikazuju 46-godišnju sportsku legendu kako pere posuđe zajedno sa svojom 74-godišnjom majkom u njezinoj kuhinji. Usput se našalio i sa svojom mlađom sestrom Joanne koja, kako kaže, nije pomagala u pranju.

‘‘Ručak s mamom, a nakon toga pranje suđa... Volim te mama. I da, znamo tko nije prao suđe‘‘, napisao je u opisu simpatične objave na Instagramu koja je oduševila njegove pratitelje i pritom označio mlađu sestru. Dvojac je uživao u obroku koji se sastojao od šunke, jaja i krumpirića, u društvu Davidove sestre, njegove supruge Victorije i njihovo dvoje djece, sina Cruza i kćeri Harper.

Nogometaš i inače često naglašava koliko njegova majka ima važnu ulogu u njegovom životu, a u hit Netflixovom dokumentarcu koji je izašao ove godine, pojavljuje se i ona koja je priznala da ju je bilo strah za sinovu karijeru kad je započeo vezu s danas slavnom dizajnericom.

‘‘Bojala sam se da će zbog nje izgubiti sve za što je toliko teško radio. Bilo je očito kako je zaluđen njome i činilo nam se da je u tom razdoblju nogomet pao u drugi plan. Jedino što ga je zanimalo bila je Victoria‘‘, ispričala je Sandra Beckham.

Linker
27. travanj 2024 05:57