Moguća i suradnja

Danijela Martinović o Josipu: ‘Nije znao sve moje pjesme, sada se šalimo na taj račun‘

Glazbenica i kriminalist nedavno su za Gloriju otkrili da su u vezi, a sada je ispričala kakve su mogućnosti da zajedno napišu i neku pjesmu.

Ljubavna priča Danijele Martinović i kriminalističkog inspektora Josipa Plavića dirnula je cijelu zemlju. Nakon što je naša omiljena pjevačica otkrila detalje i potvrdila vezu u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, sada pomalo daje informacije o naravi njihova odnosa. Zanimljivo je da ih oboje povezuje glazba. Danijela je izgradila respektabilnu karijeru, a Josip je, osim što radi u policiji, i član benda Izvan Zakona osnovanog 1991. Osim što pjeva i svira gitaru on uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

image

Danijela Martinović i Josip Plavić

BORIS KOVACEV CROPIX

Stoga nije uopće nerealno za očekivati da će Josip i Danijela možda udružiti svoje kreativne snage i napisati koju pjesmu zajedno, a progovorila je o tome i Danijela. "Pisao je pjesme, sad već duže godina nije pisao, ali glazba je sastavni dio njegovog života i nije bio potpuno upoznat s mojim opusom, ali sad se šalimo na taj račun i međusobno se upotpunjujemo. Bilo bi mi drago da pobudim u njemu želju za stvaranjem pjesama, ako se to dogodi bit će mi drago i to plamti i bilo bi mi drago da napravimo pjesmu zajedno", rekla je Danijela Martinović za Večernji.

Njihova gotovo filmska priča oduševila je brojne obožavatelje glazbenice iz Splita. "Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi", ispričala je Danijela za Gloriju. Danijela je tijekom 2021. prekinula 25-godišnju vezu s kolegom Petrom Grašom. Uvijek diskretna po pitanju privatnog života, nije komentarima ni prekid, ni ono što se događalo nakon. Tek kada je pronašla novu ljubav i sreću, otvorila se i javnosti.

image
BORIS KOVACEV CROPIX

"I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je - prepustiti se. Nisam planirala nijednu od najljepših stvari u životu, sve su se dogodile slučajno. Obasjana zrakom izlazeće ljubavi prepustila sam se. Koračamo, lako i prirodno", kazala nam je Danijela.

Josipove fotografije pogledajte ovdje.

Linker
19. travanj 2024 17:32