Danijela, Dino i Ella Dvornik

 ARHIVA GLORIJE
Čak se i potukao

Danijela Dvornik: "Što više upoznajem muškarce to više volim Dina"

Supruga prerano preminulog glazbenika, na društvenim je mrežama otkrila kako je Dino za nju bio pravi "frajer" koji bi sve napravio za one koje voli, pa čak se i potukao

Supruga prerano preminulog glazbenika, na društvenim je mrežama otkrila kako je Dino za nju bio pravi "frajer" koji bi sve napravio za one koje voli, pa čak se i potukao

Majka Influencerice Elle i supruga preminulog kralja funka Dine, Danijela Dvornik nerijetko s 109 tisuća pratitelja na Instagramu dijeli razmišljanja, ali i angdote iz života. I ovaj put prisjetila se svog prerano preminulog supruga Dine te priznala kako ju je on uvijek znao utješiti i nikada nije dao ikome da je povrijedi.

" Znate što više upoznajem muškarce to više volim Dina. Ljubav prema njemu nikad nije bila upitna pa i sada kada ga nema Bez obzira na moj stvarno ispunjen i miran život, prožet svim onim malim stvarima koje me vesele, ima dana kada me neki događaji izbace iz kolosijeka. Nikad se ne ljutim na druge, uvijek na sebe i na svoju prirodnu naivnost kojoj usprkos godinama i iskustvu, pustim da se zaigra. Namjerno pogriješim da bih se vratila na pravi put", napisala je na Instagramu Danijela te otkrila kako jednostavno osjeća kao da je Dino još tu.

image

Danijela Dvornik već godinama je život u Zagrebu zamijenila životom na Braču

VOJKO BASIC CROPIX

Danijela Dvornik je otkrila kako je bila s društvom u Splitu te se trebala vratiti kući na otok Brač, gdje već nekoliko godina živi. "Sinoć, nakon večeri provedene u društvu, u dosadnjikavom noćnom životu Splita odlučih se vratiti na otok zadnjim trajektom. To mi uvijek teško pada jer ide točno u ponoć, ali želja da se probudim u svom krevetu bila je jača od komfora spavanja kod mame. I tako dok sam polagano hodala obalom do trajekta, u nekom pubu na kolodvoru treštala je glazba, čini mi se iz 90-ih, i baš kad sam se približila tom mjestu, začula se "Afrika"! Ne mogu vam opisati kakvi su me osjećaji preplavili u tom trenutku. Ljudi su unutra plesali, i meni je došlo da uđem unutra i bacim se u trans, ali nisam mogla jer bih zakasnila na trajekt", ispričala je.

Dodala je da joj se taj trenutak učinio kao poseban znak. "On je tu... trešti iz zvučnika, daje mi neki znak (ja to tako volim sebi objasniti. Osim toga, on je znao za života da ga se neću moći okaniti i da hoću to mi je tako slatko). Kao da osjeća moju ranjivost u tom trenutku da mi šalje poruku: ‘tu sam, sve će biti ok‘.", istaknula je Danijela.

Priznala je da je najviše voljela biti u njegovom zagrljaju, ali i i kako je Dino bio hrabar muškarac koji je bio spreman napraviti gotovo sve za one koje voli. "Samo on je moje suze odmah pretvarao u smijeh. Bio je u stanju napraviti nemoguće stvari i imao je ‘jaja‘ kao nebodera dva. Odlika muškarca koja je gotovo endemska. Sjećam se jednom da se potukao s trojicom mrga jer su me vrijeđali, znao je da će dobiti batine, ali se ipak potukao, završio u bolnici kao Rocky Balboa nakon meča života. Neprepoznatljiv. I onaj flaster na prvoj ploči, prekrivao je sašiveni ožiljak. Trebao je imati lavovske hrabrosti i ludosti za to. Iako sam bila ljuta na njega, imao je najveći ženski respect u plemenu.Razmišljajući o njemu stigla sam na trajekt. Odmah mi je bilo lakše .Tješi me činjenica da sam ipak bila sretnica i okusila nešto sto je bilo toliko drugačije od ovoga danas.", napisala je Danijela.

Podsjetimo, Dino i Danijela upoznali su se dok su još bili tinejdžeri na tulumu u Dinovom stanu. Vjenčali su se 12. kolovoza 1989. godine, a godinu i pol kasnije dobili su kćer Ellu. U braku su bili sve do njegove smrti 2008. godine. Danijela nakon njegove smrti nikada javno nije govorila o ljubavnom životu, a na Instagramu nerijetko objavljuje posvete svom pokojnom suprugu.

Linker
27. travanj 2024 09:24