Na crvenom tepihu

Danas stižu novi nastavci: Zvijezda ‘Nasljeđa‘ na premijeri četvrte sezone otkrila da je trudna

Sarah Snook na svečanom predstavljanju četvrte sezone HBO-ove popularne serije prvi je put pokazala svoj trudnički trbuh i tako otkrila da je u 32. tjednu trudnoće.

Glumica Sarah Snook postat će majka. Zvijezda uspješne serije "Nasljeđe" sretnu vijest otkrila je na premijeri četvrte sezone, koja se vraća na ekrane u ponedjeljak, 27. ožujka, na HBO kanalima diljem svijeta. Elegantna trudnica na premijeri se pojavila u jednostavnom crnom kombinezonu širokih nogavica koji je pripijen oko trbuha. Efektni komad trudnoj glumici osigurao je udobnost, ali i eleganciju na crvenom tepihu. Preko kombinezona nosila je srebrni ogrtač s dugim rukavima, koji je padao do poda.

"Uzbudljivo je. Osjećam se sjajno", kazala je 35-godišnja glumica novinarima na premijeri. To je prvo dijete koje će Sarah Snook i njen suprug komičar Dave Lawson dobiti. Sarah je otkrila da ne moraju još dugo čekati. "Oko dva mjeseca. Sada sam u 32. tjednu", dodala je glumica i otkrila da je već bila trudna kada je snimala četvrtu sezonu "Nasljeđa", ali je uvjerena da se to ni po čemu ne može primijetiti.

image

Sarah Snook na premijeri 4. sezone serije "Nasljeđe"

STEVEN BERGMAN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Dobro raspoložena glumica šalila se s novinarima, tako je kazala da je na premijeru došla s posebnom pratnjom. "Netko koga još nisam upoznala, ali smo jako bliski", našalila se.Također je dodala da joj je lik kojeg glumi u seriji Shiv Roy, pokazao "što da ne radi", kada je riječ o majčinstvu. "Ne znam je li obitelj Roy baš uzor obiteljskih vrijednosti… Mislim da ne bismo mogli tražiti savjete od njih", dodala je, no istaknula da će serija imati "prilično otmjen kraj". Kako su najavili tvorci serije, nadolazeća četvrta epizoda ujedno je i posljednja.

Snook i Lawson su nedavno proslavili drugu obljetnicu braka. Par se vjenčao u tajnoj ceremoniji u veljači 2021. Spojila ih je pandemija. Na samom početku lockdowna bili su zatvoreni zajedno, što je glumica i otkrila u listopadu te godine. "Na početku pandemije prošle godine, bila sam zatvorena u Melbourneu s jednim od svojih najboljih prijatelja i zaljubili smo se", kazala je za Vogue Australia.

Linker
19. travanj 2024 12:15