Omiljeno lice

Danas slavi 56. rođendan: Prije dva desetljeća slovila je za najljepšu ženu na ekranima

Mama iz popularne serije ‘Gilmore Girls‘ i dalje ima brojne simpatije od publike, a sada je napunila 56. godina.

Prije dvadesetak godina bila je omiljeno lice na i izvan ekrana, Lauren Graham proglašavali su jednom od najljepših glumica, a njen lik mame Gilmore osvojio je srca gledatelja diljem svijeta. Glumica danas slavi 56. rođendan, a njen osmjeh mnoge će odmah vratiti u period ranih 2000-ih kada su se emitirale "Gilmoreice". Popularna serija o majci i kćeri na televizijskim ekranima prikazivala se od 2000. do 2007. godine.

image

Lauren na premijeri ‘The Mighty Ducks: Game Changers‘

LEON BENNETT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Za ulogu u toj seriji osvojila je Zlatni globus, snimala ju se u svojim tridesetima i tada slovila za jednu od najljepših žena na malim ekranima. Iako snima i dalje, pažljivo bira projekte, a još pažljivije događanja na kojima će se pojaviti.

Glumica nije mnogo promijenila imidž svih ovih godina i na prvi pogled kao da se nije ni promijenila. Iako su joj mnogi kritičari spočitali da je i ona podlegla trendu estetskih operacija te da je izmijenila izgled svog lica. Nedavno se pojavila u javnosti i očito je da je vrijeme bilo nježno prema njenom licu. Lauren je zadržala svoj karakterističan osmijeh i vedrinu.

image

Lauren Graham i njena ‘kći‘ Alexis Bledel u seriji ‘Gilmore Girls‘

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

U javnosti se posljednji put pojavila prošle godine na premijeri serije u kojoj glumi "The Mighty Ducks: Game Changers" u rujnu prošle godine. Prije toga viđena je na ulicama američkih gradova. Od New Yorka do Kalifornije može je se vidjeti kako uživa u šetnji ili izlascima u restorane s prijateljima. Glumica je osim brojnih uloga započela i spisateljsku karijeru te je objavila nekoliko knjiga: "Someday, Someday, Maybe", "Talking as Fast as I Can: From Gilmore Girls to Gilmore Girls (and Everything in Between)" te "In Conclusion, Don‘t Worry About It".

image

Lauren Graham snimljena u izlasku s prijateljima

BACKGRID/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 03:16