MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
DRAMA SE NASTAVLJA

Dadilja optužila Oliviju Wilde da je ostavila psa zbog Harryja Stylesa, oglasio se i azil

Glumica je posvojila retrivera Gordyja iz azila u Los Angelesu, a zatim ga je - vratila. Ipak, predstavnici skloništa istaknuli su kako je Olivia donijela najbolju odluku za svog psa.

Glumica je posvojila retrivera Gordyja iz azila u Los Angelesu, a zatim ga je - vratila. Ipak, predstavnici skloništa istaknuli su kako je Olivia donijela najbolju odluku za svog psa.

Prošlog je tjedna bivša dadilja nekadašnjeg holivudskog para Olivije Wilde i Jasona Sudeikisa u opsežnom intervjuu iznijela niz šokantnih optužbi na račun glumice. Između ostalog, optužila je Oliviju da je napustila svog psa, kojeg je ranije udomila iz azila, kako bi mogla provoditi više vremena sa svojim dečkom, pjevačem Harryjem Stylesom. Intervju je izazvao niz burnih reakcija, no sada se o cijeloj situaciji oglasio i azil MaeDay Rescue, iz kojeg je Wilde posvojila retrivera Gordyja.

Predstavnici neprofitnog skloništa za životinje iz Los Angelesa u podužoj objavi na društvenim su mrežama podržali Oliviju, u objasnivši zašto Gordy nije mogao ostati u njezinom kućanstvu.

image

Olivia u šetnji s retriverom Gordyjem

BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Možda ste Gordyja vidjeli u vijestima zadnjih dana i želimo ispraviti stvar. Gordyja je posvojila Olivia Wilde u dobi od dva mjeseca i nakon što mu je pružila mnogo ljubavi, treniranja i avantura na putovanjima, shvatila je da Gordy ne voli putovanja i da nije sretan s malom djecom", istaknuli su iz azila.

Dodali su kako Oliviji nije bilo teško pronaći novi dom za Gordyja, jer se psić zbližio sa svojom šetačem.

"Gordy je stvorio vrlo snažnu vezu sa svojim šetačem i iz njegova najboljeg interesa, nakon dugog razmišljanja i razmatranja, šetač ga je ponovno udomio u Brooklynu. Prije nego što je donijela ovu odluku, Olivia je nazvala MaeDay da razgovaramo", poručili su iz organizacije i dodali kako su bili uključeni u njezinu odluku.

image

Dadilja je optužila Wilde da je varala Sudeikisa sa Stylesom

IMAGE PRESS AGENCY NURPHOTO VIA AFP

Također su istaknuli kako je glumica velika zagovarateljica spašavanja životinja te kako je udomila Gordyja iz suosjećanja i ljubavi.

Inače, ovo je samo jedna u nizu kontroverznih optužbi spomenute dadilje, a mnoge od njih bivši je par demantirao. Dadilja je između ostalog optužila Oliviju da je varala Sudeikisa sa Stylesom, no Wilde je poručila kako je to "potpuno sr*nje" i kako je njihova veza završila prije nego što je uopće upoznala Stylesa.

Linker
26. travanj 2024 20:53