MILINA IH JE GLEDATI

Čista desetka! Valentinu Walme preplavile emocije na svadbenom plesu u očevom naručju

Plesačica Valentina Walme početkom rujna se vjenčala s glumcem Markom Petrićem u Zagrebu.

Fotografijama sa svog zagrebačkog vjenčanja s 36-godišnjim glumcem Markom Petrićem oduševila nas je prije desetak dana, a sad nam je pokazala i kako je izgledao njezin prvi svadbeni ples s ocem. Plesačica Valentina Walme na svom je Instagram profilu podijelila video na kojem je u tatinom naručju na plesnom podiju: R&B evergreen "Stand by Me" otpjevao je Matija Cvek, a svi ostali uzvanici na vjenčanju, uključujući i mladoženju Marka Petrića su njihove pokrete pratili sa suzama u očima. Plesali su zagrljeni i nasmiješeni, a Tina je za objavu zaradila brojne lajkove i pohvale.

"Vidi se od koga je naslijedila talent", "Tata i kćerka, predivno", "Milina vas je gledati", glase komentari, a javio se i Valentin bivši plesni partner Pedro Soltz s kojim je pobijedila u showu "Ples sa zvijezdama".

"10-10-10-10", napisao je Soltz koji je ples svoje partnerice, kako i priliči, ocijenio - čistom desetkom. Nakon matičara mladence je prvog vikenda u rujnu "vjenčao" i komičar Ivan Šarić, a među uzvanicima su bili i Jagoda Kumrić, Silvia Dvornik, Domenica Žuvela, Pedro Soltz... i mnogi drugi.

image

Marko Petrić i Tina Walme

PAVE ELEZ

Tina i Marko oduševili su javnost svojim plesnim umijećem u showu "Ples sa zvijezdama": Marko je u njemu nastupao u paru s plesačicom Gabrielom Pilić, a Tina je blistala u paru s Pedrom Soltzom. Svojedobno je Marko izjavio kao je Tinu osvojio svojim smislom za humor, a prosidba je pala lani u Splitu.

Valentina je u razgovoru za In Magazin otkrila detalje o pripremama za njihovo vjenčanje koje su imali vremena pomno isplanirati. "Rekla sam, hajmo mi početi to planirati, pa što se ostvari - super. Bit će intimno vjenčanje jer Marko i ja zaista imamo puno prijatelja i on ima dosta veliku obitelj pa ćemo pokušati to dvoje nekako spojiti, a da ne bude baš prenapucano, kako bi se reklo", ispričala je Walme.

image

Valentina Walme

NEJA MARKICEVIC/CROPIX
Linker
28. ožujak 2024 18:51