PODRŠKA DO KRAJA

Ćirino posljednje pojavljivanje u javnosti: U društvu sina prošetao je Zagrebom

Prije samo nekoliko dana vidno slab Ćiro prošao je Trgom bana Jelačića i Tkalčićevom čvrsto držeći sina Miroslava za ruku.

Nogometna legenda i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u 88. godini nakon duge borbe s karcinomom prostate. Kako nam je ispričao u velikom intervjuu u rujnu, sa svojim se stanjem pomirio i znao je da su mu dani odbrojani.

image
TOMISLAV KRISTO CROPIX
image
TOMISLAV KRISTO CROPIX

"Nemam za čime žaliti jer sam ispunio svoj život na način na koji sam to priželjkivao, bavio sam se poslom koji volim i uspio sam razveseliti narod i navijače, pa sam zbog toga spokojan. Volim ljude, pomažem kad i kome mogu, ali se znam i posvađati kad je to potrebno. Ponosan sam na svoj život, a najviše na to što sam pedeset godina u kontinuitetu radio iznimno težak posao, koji sam jako volio", izjavio je tada.

image
TOMISLAV KRISTO CROPIX
image
TOMISLAV KRISTO CROPIX

Samo nekoliko dana prije svoje smrti, Ćiro je posljednji put viđen u javnosti. Prošetao je centrom Zagreba u društvu sina Miroslava, koji je uz njega bio do samog kraja. Držeći ga pod ruku, vidno slab je prošao Trgom bana Jelačića i Tkalčićevom ulicom.

image
TOMISLAV KRISTO CROPIX
image
TOMISLAV KRISTO CROPIX
image
TOMISLAV KRISTO CROPIX

Svoju je obitelj Ćiro oduvijek držao podalje od svog posla, nastojeći je zaštititi na svaki način.Isto tako je priželjkivao da ih na neki način može pripremiti na svoj odlazak. Jednom je izjavio kako bi najradije nestao na dvije godine prije nego što umre, da se njegova obitelj privikne da ga nema jer ne želi da odjednom.

Linker
18. travanj 2024 05:16