SNORLAX/ @CELEBCANDIDLY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
prebrodili krizu

Cijeli svijet je čitao vruće poruke koje je slao drugima, no ona ne može skinuti ruke s njega

Bivša Viktorijina anđelica nije mogla skinuti ruke sa supruga, frontmena benda Maroon 5, te ga je cijelo vrijeme grlila i ljubila.

Bivša Viktorijina anđelica nije mogla skinuti ruke sa supruga, frontmena benda Maroon 5, te ga je cijelo vrijeme grlila i ljubila.

Adam Levine i njegova supruga Behati Prinsloo nisu skidali osmjehe s lica tijekom proslave njegovog 44 rođendana u Disneylandu u subotu. Bivša Viktorijina anđelica nije mogla skinuti ruke sa supruga, frontmena benda Maroon 5, te ga je cijelo vrijeme grlila i ljubila.

Bračni par se uskladio i sa stajlingom pa su oboje nosili poderane traperice i jednostavne bijele majice te šilterice. Zajedničkim pojavljivanjem i javnom razmjenom nježnosti potvrdili su da su iza sebe ostavili skandal koji je izbio zbog njegovog slanja vrućih poruka drugim ženama.

image

Uskladili su i stajlinge

SNORLAX/ @CELEBCANDIDLY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Skandal se zakuhao kad je Adamova bivša učiteljica joge Alanna Zabel medijima ispričala da joj je navodno slao poruke seksualne prirode. U tom trenu ona je bila četvrta žena koja ga je optužila za slanje neprimjerenih poruka. Kako je tvrdila Alanna, Adam joj je pisao da "želi cijeli dan biti gol s njom", a svojim je prijateljima govorio da ona ima najbolju stražnjicu u gradu. Već tada Adam je bio suočen s lavinom optužbi niza Instagram modela, koje su tvrdile da im je slao neprimjerene poruke iako je bio u braku s Behati.

On je na kraju priznao da je slao "flertujuće" poruke manekenki Sumner Stroh, koja je sadržaj poruka otkrila na TikToku.

"U biti, imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen manekenkom Victoria‘s Secreta. U to sam vrijeme bila mlada, naivna i, iskreno, osjećala sam se iskorišteno", rekla je ona tada.

image

Prebrodili su bračnu krizu

SNORLAX/ @CELEBCANDIDLY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Sumner je tvrdila da joj je Adam rekao da je njegov brak u krizi, no kad je njegova supruga objavila da čekaju treće dijete, postalo joj je jasno da je njihov brak jači nego što ju je on uvjeravao. Tvrdila je i da je Adam rekao da želi dijete nazvati po njoj.

U vrijeme skandala on je objavio izjavu u kojoj je stajalo: "Mnogo toga se govori o meni i želim raščistiti situaciju. Nisam dobro procijenio pri komunikaciji s bilo kime osim moje žene u bilo kojem načinu flerta. Nisam imao aferu, međutim prešao sam granicu tijekom jednog perioda života zbog kojeg žalim".

"U određenim dijelovima komunikacija je postala neprimjerena; riješio sam to i poduzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojom obitelji. Moja supruga i obitelj su sve do čega mi je stalo na ovom svijetu. Biti tako naivan i dovoljno glup da riskiram jedino do čega mi je stalo bila je najveća pogreška koju sam ikada napravio. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz ovo i proći ćemo kroz to zajedno", nastavio je glazbenik.

Osim novorođenčeta, par ima dvije kćeri, četverogodišnju Dusty Rose i trogodišnju Gio Grace.

Prije braka s Behati, glazbenik je bio pravi plejboj, a među ženama s kojima je bio u romantičnoj vezi su Viktorijine anđelice Anne Vyalitsyna i Nina Agdal, a navodno je na njegov šarm pala i Jessica Simpson.

Linker
26. travanj 2024 06:34