Kim kardashian

 ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Samo prirodno

Cijela "šuma" smreka: Kim Kardashian pokazala blagdansko uređenje svog impresivnog doma

Minimalističko uređenje doma predstavila je u video snimkama na TikToku, a dojam da se ipak radi o Božiću, spasila je "intervencija" njene blagdanski odjevene i ukrašene kćeri North.

Minimalističko uređenje doma predstavila je u video snimkama na TikToku, a dojam da se ipak radi o Božiću, spasila je "intervencija" njene blagdanski odjevene i ukrašene kćeri North.

Impresivan dom u Hidden Hillsu, Kim Kardashian ukrasila je cijelom "šumom" smreka čiji su jedini ukras umjetno inje i snijeg. Minimalistički božićni dekor vjerna je imitacija prirodnog snijega (razlika je samo to da se njen ne topi), savršeno se uklopio se u asketski uređenu vilu, čiji je izgled osmislio arhitekt Axel Vervoordt. Osnivačica brenda Skims i "muškarac godine" u prestižnom, GQ-ovom 28. izdanju Muškarci godine, minimalistički uređenu rezidenciju koja joj je pripala 2021., poslije razvoda braka od bivšeg supruga, Kanyea Westa, dekorirala je toliko decentno da se ukrasi na njenim božićnim drvcima jedva vide. Stvar je u tome da je obiteljski dom, što ga je arhitekt uređivao za njenu obitelj pune tri godine prije useljenja 2017., poseban je po svijetlom, izrazito minimalističkom interijeru. Kim je zato odustala od klasičnog nakita za bor, nema zelenih i crvenih kuglica bez kojih je u drugim obiteljima kićenje božićnog drvca nezamislivo.

Djeca koju je dobila u šestogodišnjem braku s osebujnim glazbenim mogulom - desetogodišnja North, osmogodišnji Saint, petogodišnja Chicago i četverogodišnji Psalam - ne bi imala ništa protiv veselih, klasičnih ukrasa na šumi smreka koju im je mama kupila, no ove godine morali su se pomiriti s monokromnim dekorom. Ukratko, u Americi popularna "girlanda" od nanizanih kokica ili šareni, veseli lanac od crvenog ili zelenog papira, u njihovom domu ne dolaze u obzir. Umjetničku viziju u božićnom dekoriranju, Kim Kardashian podijelila je u nekoliko videa na Tik Toku. Pokazalo se da se božićni "look" njenog doma, ne sviđa svima.

"Da budem iskrena, mogla si je priuštiti da se djed Božićnjak spusti niz dimnjak i dostavi poklone njenoj obitelji ako to želi, iako bi to bilo malo previše, čak i za nju", prokomentirala je pratiteljica minimalistički izgled "šume" smreka nakon što je Kim objavila videa. Gledatelji na TikToku nisu se suzdržavali, jedan joj je pratitelj poručio: "Postoji razlika između krilatice ‘manje je više‘ i ‘ludnice‘”.

"Ovo je urnebesno neukusno", dodao je teći pa je Kim na kraju na isključila mogućnost komentiranja. Dojam da se ipak radi o blagdanskoj dekoraciji, a ne o reklami za farmu zimzelenih drvca, popravilo je njeno najstarije dijete, kćer North.

Kad joj mama nije htjela odobriti crvene i zelene ukrase na drvcima, djevojčica je trake s blagdanskim bojama uplela u svoju kosu. Odjenula je presladak, božićni komplet s pripadajućim čarapama i provela pratitelje kroz njihovu blagdansku "šumu". Djevojčica je plesala i zafrkavala se, šireći radosno blagdansko raspoloženje. Kasnije se u video isječcima vidi da je mama popustila molbama klinaca: imaju nekoliko srebrnih i tamnosivih drvca.

Ukusi su različiti, netko voli klasiku i uživa u zaigranom vođenju zaigrane i duhovite North kroz blagdansku "aleju" njene mame, dok je drugima draži minimalizam. Kako god bilo, u domu moćne poslovne žene čije je poslovno carstvo procijenjeno na 1,7 milijardi dolara, Božić se s nestrpljenjem iščekuje.

Linker
28. travanj 2024 09:20