Nova zvijezda

Christina Applegate suznih se očiju na Stazi slavnih oprostila od karijere zbog teške bolesti

Glumica, kojoj je prošle godine dijagnosticirana multipla skleroza, dobila je zvijezdu na Stazi slavnih, a kako bi mogla održati kratki govor pridržavala ju je njezina ‘mama‘ iz kultne serije ‘Bračne vode‘ u kojoj je započela karijeru.

"Ovaj dan mi znači više nego što možete uopće zamisliti", rekla je Christina Applegate sa suzama u očima nakon što je u ponedjeljak primila svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Glumici je dolazak na ceremoniju kojom joj se odala počast za doprinos u zabavnoj industriji bilo prvo pojavljivanje u javnosti od kada je u kolovozu 2021. obznanila da boluje od multiple skleroze. A nedavno je i najavila kraj karijere.

"Jednostavno mi je teško biti na setu po osamnaest sati, a još uvijek ne znam kako se nositi s bolešću", kazala je zvijezda Netflixove serije Dead To Me koja se proslavila ulogom ne baš pametne Kelly Bundy u kultnom serijalu Bračne vode.

image

David Faustino, Christina Applegate, Katey Sagal i Amanda Bearse, zvijzde ‘Bračnih voda‘ do danas su ostali prijatelji

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Glumačka postava kultnog serijala ‘‘Bračne vode‘‘ koja je Christinu Applegate lansirala u zvijezde

IFTN/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

"Imala sam stvarno zanimljiv život, a započeo je kada sam kao djevojčica čekala u redu da pogledam prve Ratove zvijezda nedaleko ovog mjesta, istoj ulici u onom tamo kinu. I gledajući te zvijezde uklesane u pločnik razmišljala sam – ‘‘Kakve su to zvijezde?, Tko su ti ljudi? Jesu li učinili nešto dobro? Jesu li možda učinili nešto krivo? Što god to bilo, želim samo jedno. Jako želim da i ja ovdje imam svoju zvijezdu", kazala je emotivna glumica kojoj je kolegica Katty Sagal, njezina ‘mama‘ iz Bračnih voda, pomagala da svoj govor održi na nogama.

Jer Christine Applegate se zbog bolesti otežano kreće i kratko može stajati.

image

Katey Sagal pomgla je Christini Applegate da održi govor

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica se zahvalila svima prisutnima koji su uveličali njezinu svečanu dodjelu zvijezde, a posebno Katty Sagal kao i Davidu Faustinu, njezinom bratu iz serije Bračne vode.

"Vi ste moje sve, vi ste moja obitelj i ljubav. Drago mi je da sam svoju karijeru započela s vama i da ju uz vas ovdje završavam",

Na otkrivanju zvijezde bila je i njezin 11- godišnja kći Sadie Grace LeNoble.

Linker
08. travanj 2024 19:42