otvorila dušu

Chrissy Teigen progovorila o gubitku sina: ‘Morala sam prekinuti trudnoću da si spasim život‘

Trenutak kad je shvatila da je prekinula trudnoću bio je trenutak kad je Vrhovni sud poništio presudu Roe vs. Wade.

Chrissy Teigen priznala je jučer da je gubitak djeteta koji je proživjela prije dvije godine zapravo bio izazvani prekid trudnoće. Podsjetimo, u rujnu 2020. godine Chrissy i njen suprug John Legend u 20. tjednu trudnoće izgubili su sinčića kojem su već dali ime Jack. Tada su s javnošću podijelili da je došlo do komplikacija u trudnoći te da je Chrissy doživjela spontani pobačaj.

Tijekom govora na summitu "A Day of Unreasonable Conversation" koji je organizirala agencija za društveni utjecaj Propper Daley‘s, Teigen je izjavila da se šokirala kad je shvatila da je njeno iskustvo zapravo namjerni prekid trudnoće.

"Prije dvije godine, kad sam bila trudna s Jackom, morala sam donijeti niz teških odluka koje slamaju srce. Na pola puta postalo je jasno da Jack neće preživjeti, a neću ni ja ako se medicinski ne intervenira", izjavila je.

Dodala je da je imala sreću da se mogla osloniti na odličnu medicinsku skrb te podršku obitelji i prijatelja. Zahvalna je i onima koje ne poznaje, a koji su joj slali poruke podrške nakon što su John i ona s javnošću podijelili svoju tugu.

"Nazovimo to pravim imenom, bio je to izazvani pobačaj. Pobačaj da spasim svoj život jer beba nije imala apsolutno nikakve šanse. Do prije nekoliko mjeseci nisam shvatila da je to to", rekla je.

Trenutak kad je shvatila da je prekinula trudnoću bio je trenutak kad je Vrhovni sud poništio presudu Roe vs. Wade, prenosi Billboard.

Legendu, s kojim ima šestogodišnju kćer Lunu i četverogodišnjeg sina Milesa te bebu na putu, rekla je da joj je žao svih ljudi koji su morali donijeti tešku odluku o prekidu trudnoće, na što joj je on odgovorio da je ona jedna od tih ljudi.

"Ušutjela sam, nije mi bilo jasno kako to nisam shvatila", rekla je.

"Cijelom svijetu sam rekla da sam imala spontani pobačaj, svijet se složio s tim da smo imali spontani pobačaj, svi su naslovi u medijima govorili da je to bio spontani pobačaj. I postala sam zbilja frustrirana što nisam rekla što je bilo i osjećala sam se glupo što mi je trebalo više od godinu dana da shvatim da sam imala namjerni prekid trudnoće", dodala je.

01 - Modified: 2022-09-23 15:00:00 - Feat.: 0 - Title: John Legend opisao supruginu trudnoću nakon gubitka sina: ‘Prisutan je oprezan optimizam‘
01 - Modified: 2022-09-23 15:00:00 - Feat.: 0 - Title: John Legend opisao supruginu trudnoću nakon gubitka sina: ‘Prisutan je oprezan optimizam‘
Linker
21. studeni 2022 15:32