Realistično

Chrissy Teigen objavila fotografiju carskog reza kako bi odgovorila na bizarne optužbe

Internetski trolovi tvrde da je treće dijete Chrissy i njenog supruga Johna Legenda na svijet donijela surogat majka, ali tu nevjerojatne teorije ne prestaju.

Chrissy Teigen odlučila je odgovoriti na bizarne online optužbe u kojima se tvrdi da je Esti Maxine, njezino najmlađe dijete koje ima sa suprugom, glazbenikom Johnom Legendom, rodila surogat majka. Internetski trolovi tvrde i da je Teigen nosila lažni trbuh (engl. moon bump) kako bi odglumila trudnoću, objavio je People.

Nekadašnji model, a sada poduzetnica i influencerica, nije mogla ne reagirati na takva podmetanja te je u Storyjima na Instagramu objavila fotografiju trenutka u kojem je Esti Maxine prije četiri mjeseca došla na svijet putem carskog reza. „Ekstremno realističan lažni trbuh”, sarkastično je napisala na fotografiji snimljenoj 13. siječnja. „Opsjednuta sam ovim komentarom”, dodala je, misleći na trola koji je objavio da je Chrissy „rođena kao muškarac” i da je „koristila nešto što se zove moon bump”, prije nego što je ustvrdio da je Chrissyn veliki obožavatelj.

image

Chrissy Teigen ovom snimkom nastoji utišati trolove

INSTAGRAM

Teigen je o carskom rezu za People govorila u ožujku, objašnjavajući zašto je bila uzbuđena zbog operacije. „Rodila sam dva puta prirodnim putem, a tada sam s trećim djetetom morala proći i ovo. Rekla sam sebi: Hajdemo probati! I sada sam sretna što sam proživjela oba iskustva”, rekla je Chrissy koja uz malenu Esti ima i sedmogodišnju kćer Lunu Simone i četverogodišnjeg sina Milesa Theodorea. „Stvarno volim operacije. Rez je velik i nikad ne znaš kako će ti se trbuh ponovo sastaviti. Mislim da organi na sekundu budu izvan tijela, ali to mi je cool. Snimala sam s kreveta koliko sam mogla, imam najluđe fotografije kablova i svega”, ispričala je tada u šaljivom tonu.

image

Malenu Esti Maxine Chrissy je rodila 13. siječnja

INSTAGRAM

Chrissy se nedavno već usprotivila negativnim komentarima na društvenim mrežama, doduše nešto bezazlenijima. Neki pratitelji pažljivo su, naime, proučili fotografije s obiteljskog putovanja po Italiji na kojima John Legend nosi Esti u nosiljci za bebu na prsima. Jedan od njih sugerirao je da ne nosi nosiljku „kako treba” te označio drugog da Chrissy i Johnu „da neki savjet” kako da je nose. Chrissy je uzvratila da malenu nose onako kako joj je ugodno te da je djevojčica sigurna i sretna.

Linker
24. travanj 2024 19:31