Presretni roditelji

Chrissy Teigen i John Legend pokazali novorođenu kćerkicu i otkrili njeno ime

Tjedan dana nakon što im se rodila kćerkica pjevač i bivši model pokazali su je na društvenim mrežama, a otkrili su i njeno ime.

Chrissy Teigen i John Legend godinu su započeli na najbolji mogući način. Nakon uredne trudnoće i poroda, dobili su treće dijete 13. siječnja, a sada su svoju najmanju djevojčicu Esti Maxine Stephens predstavili svijetu.

Bivši model i autorica kuharice na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj njena starija djeca s mnogo pažnje drže sestricu.

"Ona je tu! Esti Maxine Stephens - kuća vrvi i naša obitelj ne može biti sretnija. Tata svake noći roni suze radosnice kad vidi Lunu i Milesa prepune ljubavi, a ja sam naučila da ti još uvijek trebaju pelene nakon carskog reza. Svi smo presretni", napisala je Crissy.

"Hvala vam svima na ljubavi i dobrim željama, osjetili smo to", dodala je uz emotikone srca. Par ima kćerkicu Lunu Simone staru šest i pol godina, te sinčića Milesa Theodorea od četiri i pol godine.

Brojni poznati prijatelji reagirali su na ovu divnu sliku i ostavili poruke dobrodošlice za malenu Esti. Tako je mama klana Kardashian-Jenner, Kris Jenner, poručila da jedva čekaju da upoznaju malenu. Kate Hudson zatrpala ih je emotikonima srca.

Voditeljica Katie Couric poručila je da je presretna zbog roditelja i poželjela dobrodošlicu na svijet malenoj Esti. "Esti rođena si da budeš Besti", napisala je Christie Brinkley, model i poduzetnica.

Istu fotografiju sa sve troje djece podijelio je i pjevač. "U petak je u našu obitelj stigla Esti Maxine Stephens i naša kuća preplavljena je ljubavi i srećom. Zadivljen sam Chrissynom snagom i otpornošću i presretan sam kad vidim kako su Luna i Miles prihvatili svoju sestricu. Tako sam zahvalan, ali to mi se ne čini kao dovoljno velika riječ", napisao je Legend.

Ponosni tata potvrdio je vijesti o rođenju njihove djevojčice nekoliko sati nakon što je stigla na svijet, tako što je razgovarao s publikom na privatnom koncertu.

Par je konačno dočekao svoje treće dijete, nakon što su 2020. prošli traumatično iskustvo gubitka djeteta u visokom stupnju trudnoće. U listopadu te godine Chrissy je odlučila u eseju otvoreno progovoriti o gubitku bebe koju su nazvali Jack. Taj njezin čin potaknuo je mnoge druge žene da se otvore o boli istog gubitka.

Linker
24. travanj 2024 23:26