BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Uspavana ‘mrvica‘

Chrissy Teigen i John Legend pokazali lice novorođene kćeri Esti

Kad su izgubili bebu u visokoj trudnoći prije dvije godine, pomogla im je podrška znanih i neznanih, stoga je posljednja objava zahvala za ljubav.

Kad su izgubili bebu u visokoj trudnoći prije dvije godine, pomogla im je podrška znanih i neznanih, stoga je posljednja objava zahvala za ljubav.

Uspavana prinova u domu američkog glazbenika Johna Legenda i njegove supruge Chrissy Teigen središte je njihovog svijeta. Ravnopravno ga dijeli sa starijom sestrom, šestogodišnjom Lunom i bratom Milesom koji će u svibnju napuniti četiri godine, a kako su željeli sestricu, njihovoj radosti nema kraja. Sada znamo i kako beba izgleda jer je ponosna mama, autorica kuharice, na Instagramu objavila fotografiju malene kojoj su dali ime Esti Maxine. Na fotografiji s bebinim licem u prvom planu još uvijek se, doduše, ne razabire kome najviše nalikuje.

"Pogledajte, sada doista izgleda kao beba", napisala je presretna mama ciljajući na činjenicu da bebama treba neko vrijeme da se oporave nakon poroda.

Kada se malena rodila, John Legend rasplakao se zbog sreće što im se obitelj povećala.

"Zadivljen sam Chrissynom snagom i izdržljivošću. Oduševljen sam kad vidim kako Luna i Miles grle mlađu sestru. Tako sam zahvalan, teško pronalazim riječi kojima to mogu opisati", zaključio je pjevač koji je sa suprugom prije dvije godine prošao kroz traumatično iskustvo - izgubili su bebu u visokom stupnju trudnoće.

Chrissy Teigen je o svojoj boli progovorila javno u eseju, a njezina odluka navela je i druge žene da pričaju o sličnim traumama. Stoga je fotografija malene Esti izbliza zahvala svima koji su tješili obitelj slavnog pjevača kada im je bilo najteže.

Linker
26. travanj 2024 03:35