LUDA ZA NOVIM DEČKOM

Cher progovorila o vezi s 40 godina mlađim producentom: ‘Znam da djeluje smiješno, ali...‘

Pjevačica je istaknula kako obično ne daje muškarcima komplimente koje ne zaslužuju, no za svog Alexandera imala je jedino riječi hvale.

Glazbena diva Cher gostovala je u televizijskom showu Kelly Clarkson i progovorila o svojoj vezi s četrdeset godina mlađim producentom Alexanderom Edwardsom.

Pjevačica je priznala kako priznaje kako je njihov odnos "na papiru smiješan", no objasnila je kako se u stvarnosti odlično slažu. Dodala je kako obično ne daje muškarcima komplimente koje ne zaslužuju, no za svog Alexandera imala je jedino riječi hvale.

image

Cher i Alexander Edwards na spoju

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Prekrasan je, vrlo ljubazan, vrlo pametan, vrlo talentiran i stvarno duhovit. I mislim da je prilično zgodan", poručila je.

Podsjećamo, romansa Alexandera i Cher postala je javna nakon što ih početkom studenog paparazzi "ulovili" na spoju u zapadnom Hollywoodu.

Cher je nešto kasnije potvrdila svoju vezu objavivši Edwardsovu fotografiju na svom Twitter profilu, a u opisu je uz njegovo ime ostavila emotikon srca. Jedan od njezinih obožavatelja tada je u komentarima istaknuo njihovu razliku u godinama, no pjevačica mu je poručila kako "ljubav ne zna za matematiku" i kako ju ne zanima što itko misli o njihovom odnosu.

Inače, Alexander je prošle godine podigao prašinu svojim priznanjem da je varao svoju bivšu djevojku, manekenku Amber Rose, s kojom ima trogodišnjeg sina Slasha.

image

Pjevačica ističe kako ‘ljubav ne zna za matematiku‘

BACKGRID BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 18:51