Ponovno striper

Channing Tatum dobio priliku glumiti sa seks bombom: ‘Bila je jedna od mojih prvih simpatija‘

Holivudski glumac vratio se ulozi stripera Mikea, a u filmu ga zavodi lik koju tumači holivudska diva, supruga modnog mogula Françoisa-Henrija Pinaulta.

Privlačan je i skladno građen, sjajno pleše, duhovit je i tvrdi da je serijski monogamist koji vjeruje u ljubav. Riječ je o Channingu Tatumu, holivudskom seks simbolu koji će se još jednom zavodljivo razotkriti na velikom platnu u filmu "Posljednji ples Magic Mikea".

Riječ je o povratku ulozi stripera (čime se bavio u stvarnom životu prije nego li se proslavio), a kroz film se, osim seksepilnih scena, provlači ideja o osnaživanju žena, tvrdi. Kako je spojio striptiz s potrebom da u filmu iza kojeg stoji njegova producentska kompanija Free Association, veliča žensku snagu, vidjet će se 10. veljače, kad će film stići u američka kina. Tim se pitanjem pozabavio i Vanity Fair na čijoj je naslovnici: zanima ih na koji način njegov lik, striper Mike, koji je sada zreliji, iskusniji, željan drugačijeg, potpunijeg ljubavnog iskustva, osnažuje žene?

image

Vruća scena sa Salmom Hayek

WARNER BROS/PLANET/PROFIMEDIA

"Ne bi li bilo šovinistički snimiti film o osnaživanju žena koja nema jaki ženski karakter?", uzvratio je protupitanjem glumac. Pojasnio je da je baš zato zamolio holivudsku divu Salmu Hayek da preuzme ulogu Maxandre Mendoze, moćne bogatašice koja poslije razvoda traga za novim smjerom. Na odmoru na Floridi susreće Mikea, koji sada radi kao barmen jer je zbog propalog poslovnog deala ostao bez novca. Maxandra ga nagovori da joj se pridruži u Londonu kako bi joj pomogao producirati i postaviti atraktivnu, kazalištu predstavu.

Zanimljivo je to da se u filmu koji reklamira u nedavno objavljenom traileru, Salma Hayek, supruga Françoisa-Henrija Pinaulta, izvršnog direktora grupe Kering, modnog konglomerata kojem pripadaju modne kuće Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen - potpisala punim prezimenom Salma Hayek Pinault. S obzirom na to kako ju je Channing Tatum zavrtio u plesnim scenama u traileru, njezinom suprugu zacijelo nije svejedno gledati ju u zagrljaju atraktivnog glumca.

"Mislim, ona je bila jedna od mojih prvih simpatija", priznao je Tatum. Imaju nekoliko vrućih scena, no "stare iskre" nisu razlog zbog kojeg je sretan što mu se pridružila u filmu. Glumac je ujedno i mudar poduzetnik u zabavljačkoj industriji: želi proširiti krug gledatelja/ica. Čini se da će sada i zrelije žene, koje se po dobi poistovjećuju sa slavnom glumicom (izgleda senzacionalno u 56. godini) dobiti sočnu zabavu.

image

S bivšom suprugom Jennom Dewan Tatum spojio ga je film ‘Step Up‘

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Svjestan kako ga mediji pomalo sprdaju zbog suprotnosti između njegovog lika, stripera Mikea, kojim se proslavio i potrebe da osnažuje žene, rekao je kako je odrastao uz jake žene: majku Kay i sestru Paige. One su i danas njegove kraljice, ali njegovo se, pro-feminističko buđenje, kako kaže, dogodilo tek kada je s bivšom suprugom, glumicom i plesačicom Jennom Dewan, dobio kćer Everly Tatum.

image

S pjevačicom Jessie J proveo je dvije godine

IMAGE PRESS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

"Tek kad se rodila, počelo me stvarno plašiti koliko je svijet zastrašujući za žene. Kada postanete otac djevojčice, shvatite koliko mogu biti ranjive gledaju li na svijet kroz ružičaste naočale," rekao je glumac koji je poslije bolnog razvoda 2019.bio je u dvogodišnjoj vezi s pjevačicom Jessie J.

"Ne znam hoću li se ikada ponovno oženiti", otkrio je Tatum.

Njegova sadašnja partnerica, filmska glumica Zoë Kravitz, zacijelo je dobila zbunjujuću poruku. U redu mu je biti u vezi, ali brak je već drugi par rukava. Kako god bilo, spojio ih je film "Pussy Island", redateljski prvijenac kćeri glumice Lise Bonet i rokera Lennyja Kravitza – čiji je bivši poočim havajska zvijezda Jason Momoa.

image

Sada je u vezi sa Zoe Kravitz

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Njegova producentska tvrtka pomogla je u nastanku filma čiji naziv budi svakojake asocijacije, a u kojem tumači glavnu mušku ulogu. S redateljicom se spetljao u ljeto 2021., dobrano nakon što se Zoë Kravitz 2019. razvela od supruga, Karla Glusmana.

"Veze su mi teške. Iako sam serijski monogamist. U poslu se ne bojim da će išta biti uništeno. Ali, kad je riječ o pitanju bliskom srcu, kada se radi o ljudima koje volim, stvarno mi je teško. Na kraju ispada da se previše trudim", pitijski je zaključio glumac.

Linker
19. travanj 2024 01:32