Retro look

Chanelova revija: Apple Martin u chic izdanju neodoljivo podsjeća na Gwyneth Paltrow ​

U crno-bijelom kompletiću starija kći glumice i glazbenika odgledala je reviju visoke mode u Parizu.

Ona je dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla - i metaforički i doslovno. Apple Martin, čije ime znači ‘jabuka‘, slika je i prilika svojih roditelja, a pogotovo majke. Iako njen izgled javnost prati već godinama, što zahvaljujući društvenim mrežama na kojima se ponosna mama hvali svojom djecom, što zbog paparazzi snimaka od najmanje dobi, svaki put iznova začudi koliko je ova 18-godišnja djevojka izrasla u pravu kopiju svoje slavne mame.

image

Apple Martin na reviji Chanela

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kći poznate glumice Gwyneth Paltrow i britanskog glazbenika Chrisa Martina, njihovo je starije dijete. Nakon obiteljskih blagdana na plaži Apple se sama zaputila u Pariz na tamošnji tjedan mode. S prijateljicama je pažljivo promatrala kolekciju visoke mode slavne kuće Chanel, a reviju je odgledala iz prvog reda. Odjevena u njihov prepoznatljiv monokromatski kompletić, Apple je neodoljivo podsjetila na svoju majku Gwyneth u mlađim danima.

image

Retro chic izdanje

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Crno-bijela mini haljina od tvida u kompletu s kardigan-jaknicom istog materijala iznimno je chic kombinacija. Haljina se sastoji od dva dijela, gornji dio oko prsa je u jednostavnoj crnoj boji, a donji dio u kariranom crno-bijelom dezenu.

Djevojka je ovaj kompletić nosila na gole noge i moderne loaferice. Retro dašak dobila je i očima obrubljenim crnim tušom koje su, uz jednostavnu frizuru na razdjeljak, neodoljivo podsjetile na šezdesete godine prošlog stoljeća.

image

Gwyneth Paltrow u mladim danima

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Reviju je odgledala s prijateljicama Sadie Sink i Lucy Boynton u prvom redu.

image

Sadie Sink, Lucy Boynton i Apple Martin

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 15:00