Al Pacino

 PROFIMEDIA
Četvrto dijete

Četvrto dijete u 84. godini: Al Pacino s 54 godine mlađom djevojkom dobio sinčića

Novopečeni roditelji objavili su sinovo ime. Oboje su presretni zbog prinove, vole se i taj je osjećaj obostran, ustvrdio je izvor za medije.

Novopečeni roditelji objavili su sinovo ime. Oboje su presretni zbog prinove, vole se i taj je osjećaj obostran, ustvrdio je izvor za medije.

Slavni glumac Al Pacino (83) i njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah dobili su prvo zajedničko dijete. Predstavnici para potvrdili su vijest i otkrili da su tata i mama mališanu dali ime Roman, objavio je Daily Mail. Holivudskoj je legendi novorođeni sin četvrto dijete, dok je Noor, za čiju je trudnoću javnost doznala u svibnju, prvi puta postala majka.

Prema TMZ-u, oboje je roditelja „ekstatično” zbog prinove. Ranije su se širile glasine kako je Noor, koja je radila kao producentica, a sada se navodi da je direktorica u Sonyju, sa slavnim glumcem samo radi novca, no izvor Daily Maila odbacio je te tvrdnje, kao i nagađanja da je znatno starijem partneru skrivala da je trudna. "Godinama je već željela dijete. Al ne može biti sretniji, on voli Noor i osjećaj je obostran. Pored toga, ne samo što Noor dolazi iz bogate obitelji, nego je i sama radila kako bi stekla vlastiti imetak", rekao je prijatelj para. No, od tada su se pojavile i informacije kako je Pacino zahtijevao prenatalni DNK test, odnosno utvrđivanje očinstva, jer nije mogao vjerovati da može „ikoga učiniti trudnim”. Navodno je za trudnoću doznao tek prije dva-tri mjeseca, čime je „bio šokiran” te se navodi da je vjerovao kako je njegova veza s Noor „odavno gotova”. Vezu je neobični par počeo tijekom pandemije i manje-više su je držali za sebe. Nisu se javno očitovali o navedenim tvrdnjama, no Noor je u travnju objavila zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Al Pacino otprije ima troje odrasle djece: 33-godišnju kćer Julie Marie s učiteljicom glume Jan Tarrant te 22-godišnje blizance Oliviju i Antona s glumicom Beverly D‘Angelo. I dok on naginje mlađima, Noor ima posve suprotan ukus i nije joj strano izlaziti sa starijim muškarcima. Spominju se njene romanse s Mickom Jaggerom (79) i milijarderom Nicolasom Berggruenom (61), a viđena je i s Clintom Eastwoodom (93), no tvrdila je da su njih dvoje samo prijatelji.

Linker
27. travanj 2024 12:47