Čestitke!

Četvrta beba na putu: Blake Lively zablistala u zlatnoj haljini i pokazala trbuščić

Dvoje glumaca daleko od očiju javnosti odgaja tri kćerkice, a sada su otkrili da im uskoro stiže prinova.

Jedan od omiljenih parova u Hollywoodu ima divne vijesti - čekaju svoje četvrto dijete. Glumica Blake Lively pokazala je trudnički trbuščić i otklonila svaku sumnju da ona i suprug Ryan Reynolds uspješno rade na povećanju svoje peteročlane obitelji. Ova 35-godišnja glumica zablistala je na Forbesovom summitu u New Yorku, i doslovno i preneseno. Na forum o snazi žena došla je u zlatnoj mini haljini koja joj savršeno pristaje, a u određenim kutevima otkriva njezin trbuščić.

image

Blake Lively otkrila je da čeka četvrto dijete

ALESSANDRA G/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA ALESSANDRA G/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nasmijana Blake došetala je u zadivljujućim platformama na visoku petu, koje su uz haljinu dugih rukava i svilenu traku u kosi neodoljivo podsjećale na stajling šezdesetih godina. Nasmijana i poletna trudnica je prilikom poziranja ponosno isticala svoj trbuščić.

Mala zlatna haljina prošivena svjetlucavim ukrasima savršeno je isticala preplanule noge, a Blake je (opet) pokazala da se žene u trudnoći ne moraju odreći glamura.

Blake i Ryan imaju troje djece, sve tri kćerkice: James (7), Inez (5) i Betty, (2). Par se upoznao početkom 2010. dok su radili na filmu "Green Lantern", vezu su započeli u listopadu 2011., a vjenčali su se iduće godine. Svoj privatni život jako dobro kriju od javnosti, tako javnost dugo nije znala imena njihove djece.

image

U maniri diva iz 60-ih pokazala je trbuščić

SPLASH/KRISTIN CALLAHAN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASH/KRISTIN CALLAHAN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ono čime zabavljaju obožavatelje su duhovite međusobne interakcije na društvenim mrežama. Bockanja i šale povodom čestitki za rođendan stvorili su im veliku bazu obožavatelja.

Što se tiče roditeljstva i glumica i glumac u javnim istupima ističu koliko uživaju u njemu, a ona je rekla da joj je roditeljstvo definitivno prioritet nad poslom. Za Harpers Bazaar je 2020. objasnila kako bira uloge otkako je majka.

"Pa vjerojatno mi se mora jako, jako, jako, jako svidjeti, jer sam opsjednuta svojom djecom. Tako da uloga mora biti vrijedna toga da me nema", opisala je Blake kako sada bira u kojem će filmu glumiti.

image

Ryan Reynolds i Blake Lively iznimno su posvećeni svojoj djeci

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njen suprug je nedavno otkrio da je odlučio uzeti pauzu od glume kako bi se mogao fokusirati na očinstvo.

"Najveća stvar za mene je to da ne želim propustiti vrijeme s djecom. Kad snimam film, često sam u Europi, nema me, to su beskrajno dugi sati, postoje užasno snažni zahtjevi da sam tamo cijelo vrijeme, ne samo zato što glumim, nego zato što ja i produciram i pišem svoje filmove. Uživam biti prisutan kao tata. Volim ih voditi u školu ujutro, volim dolaziti po njih", objasnio je Reynolds svoju odluku.

Linker
17. travanj 2024 15:06