nedostajanje

Četiri godine kasnije glumac tuguje za kolegom: Bili su prijatelji u seriji, ali i u stvarnosti

Zvijezde popularne serije "Beverly Hills, 90210" ostali su bliski i nakon završetka snimanja, a njegov nagli odlazak još uvijek mu je veliki šok.

Luke Perry osvojio je srca tinejdžerica diljem svijeta još devedesetih, a ostao je omiljeni glumac kod publike i prijatelj među kolegama sve do svoje smrti. Prošlo je četiri godine otkako ga nema, a drugi glumci još ga se uvijek sjećaju i vole. Njegov kolega iz popularne serije "Beverly Hills, 90210" Jason Priestley prisjetio se života i nasljedstva njegova prijatelja na podcastu "90s Called", kojeg vode David Lascher i Christine Taylor.

"Luke i ja smo očito bili dobri prijatelji dok smo snimali seriju zajedno. Bili smo stvarno dobri prijatelji i izvan toga također", kazao je Priestley. kao Brandon i Dylan na ekranu su bili super prijatelji, ali i u stvarnom životu bili su praktički susjedi. Našalio se da je Perry često znao bez imalo problema skočiti do njega doma nenajavljen.

image

Kao Dylan, Brenda i Brandon iz serije "Beverly Hills, 90210"

BEI/SHUTTERSTOCK

"Živio je tri bloka niže u Los Angelesu, jednostavno bi se vozio na motoru do mene i pozvonio. Ja bih pitao tko je, a on bi uzvratio:‘ Hej stari, što ima!‘", kazao je na početku Jason Priestley. Zatim se otvorio o prijateljstvu s kolegom, nakon što su završili snimanje popularne teen serije "Beverly Hills" 2000. "Radili smo zajedno mnogo puta nakon serije i stvarno smo uživali sve te godine koje smo proveli zajedno, ali nažalost to je prerano prekinuto. Svaki ožujak, kada je obljetnica njegove smrti, za mene je gorko-slatka", iskren je bio glumac.

image

Luke je glumio u filmu "Goodnight For Justice" kojeg je Jason režirao

BRITISH COLUMBIA PRODS/HALLMARK CHANNEL/RANDOLPH FILM/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Perry je preminuo 4. ožujka 2019., nakon što je pretrpio moždani udar u svom domu u Sherman Oaksu. Američki mediji su saznali da glumac niti jednom nije došao k svijesti,a bio je pet dana smješten u bolnici prije nego je konačno preminuo. "Strašno je to što mu se dogodilo i bio je to dobar podsjetnik da provedeš vrijeme s ljudima koje voliš i nikoga ne uzimaš zdravo za gotovo", kazao je Perry. Na to se nadovezao i voditelj podcasta. "Stravičan šok. Luke je bio jedan od najdražih i najdivnijih, doslovno je bio jedan od mojih prvih prijatelja u L.A.-u", kazao je Lascher.

Linker
11. travanj 2024 10:42