Ida Perster

 PRESS BURGER FEST
NJEN RECEPT

Čestitka za 10. godišnjicu braka zagrebačke pjevačice: ‘Nisam cvijeće, mužu moj grintavi...‘

Ida Prester proslavila je desetu godišnjicu braka s beogradskim poduzetnikom Ivanom Peševskim s kojim podiže sinove Roka i Rija.

Ida Prester proslavila je desetu godišnjicu braka s beogradskim poduzetnikom Ivanom Peševskim s kojim podiže sinove Roka i Rija.

Za desetu godišnjicu braka s beogradskim poduzetnikom Ivanom Peševskim, 44-godišnja zagrebačka pjevačica i voditeljica Ida Prester dobro se pripremila i odmorila. Hiperaktivna Ida prvo je sa svojim Vanijem upriličila reprizu medenog mjeseca - odmor na Jadranu bez djece, a potom su mama i tata sinove Roka i Rija odveli u Pariz i Disneyland i tako ispunili obećanje koje su im dali. Nakon toga su Ida i Vani perdvodili povorku duginih boja na Beograd Prideu, čija je bila kuma, a jesenski kalendar zatrpan im je novim obavezama.

Što se sve događalo u njihovom braku u proteklih deset godina nemoguće je i nabrojiti, jer su Ida i Vani jedan od najdinamičnijih parova na regionalnoj sceni. Žive na tri adrese između Zagreba, Beograda i Rovinja, odakle je Ivanova majka, poslovne obaveze i privatni interesi vode ih posvuda, pa zapravo žive s kovčegom u ruci.

Njihov stil života najtočnije je opisala sama Ida u nedavnoj objavi uz obiteljsku fotografiju na stablu, snimljenu iz žablje perspektive. "Familija. Kaotična, u zraku, uvijek netko visi s grane… Ali se držimo nekako, bitno da su korijeni tu", napisala je. A povodom desete godišnjice braka svoje je pratitelje počastila fotografijama iz vjenčanog albuma.

image

Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim na špici

JOSIP MOLER CROPIX

"Na današnji dan pred 10 godina točno. Najbolje godine sam ti dala, starkeljo!! Ali i najbolje proživjela! Roko je na ovim slikama u tibici, jedna skroz nova etapa počinje. Nije uvijek lako s tobom, mužu moj grintavi, nisam vjerojatno ni ja cvijeće, ali izgurali smo sve do sada. Bolje nismo našli! Za 20. godisnjicu opet tulum stiže! Vani glavni producent, save the date", napisala je pjevačica.

Obitelj Prester-Peševski prije tri godine se preselila iz Beograda u Zagreb, jer su se Ida i Vani na samom početku dogovorili kako će im se baze - izmijenjivati. I tog se dogovora i međusobnog obećanja drže.

image

Ida Prester i Ivan Peševski

DAMJAN TADIC CROPIX

"Prije nego što smo prohodali, na festivalu Exit, kamo je Ivan došao specijalno zbog mene, imala sam, kako mi se činilo, potpuno sređen život. Odličan posao, stabilnu vezu, divan krug prijatelja, uređivala sam svoj zagrebački stan u Tuškanovoj... A onda se sve to preko noći preokrenulo: ostala sam trudna s Rokom, pa je došao i Rio. Kako se kaže: da je bolje, ne bi valjalo", ispričala je Ida ekskluzivno za Gloriju u razgovoru koji smo 2019. vodili u njezinom stanu u Beogradu. Svoj je život tada opisala kao sublimaciju kaosa, u kojem se ona, kaže, najbolje snalazi, dok je supruga Ivana Peševskog opisala kao organiziranog čovjeka i poduzetnika, koji uz svoj bistro Grad vodi i trgovinu Zla shtek, specijaliziranu za pušački pribor, a u njoj se prodaje i odjeća njegova brenda ulične mode Zla zla - majice, kape, rukavice, jakne, trenirke...

image

Ida Prester u igri sa sinovima

IVAN POSAVEC
Linker
26. travanj 2024 16:42