SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK
Ljubav je pobijedila

Cate Blanchett snimljena u prvom izlasku sa suprugom od prošlog ljeta, vratila je i vjenčani prsten

Bračni par koji se vjenčao 1997. i ima četvero djece, posljednji put je viđen zajedno na ljetovanju na Ibizi, a od tada do nedavno, glumica se u javnosti pojavljivala sama, bez burme.

Bračni par koji se vjenčao 1997. i ima četvero djece, posljednji put je viđen zajedno na ljetovanju na Ibizi, a od tada do nedavno, glumica se u javnosti pojavljivala sama, bez burme.

Zagonetnog osmijeha, bez ijedne riječi, holivudska glumica Cate Blanchett opovrgla je glasine o krizi u dugogodišnjem braku s dramaturgom Andrewom Uptonom. Prvi put ove godine, ili točnije, od kolovoza prošle godine, došli su potkraj ovog tjedna na poslovni sastanak u Londonu, povezan s njenim poslovnim pothvatom, te pozirali fotografima, a fotografije je na svom portalu objavio Daily Mail.

Australska modna ikona izgledala je u besprijekorno u uskim, crnim kožnatim hlačama i uskom kožnatom jaknom čiji remen ukrašen zakovicama, nehajno visio sa strane. Smiješila se grleći supruga, a on je ostavljao dojam kako je presretan što je ta prekrasna žena, koju je nježno zagrlio, njegova supruga. Za razliku od 54-godišnje glumice, nikad nije privlačio pozornost izgledom jer nije ljepotan.

No Cate Blanchett je pokraj 58-godišnjeg dramaturga i redatelja blistala kako već dugo nije na javnom događaju. Par, koji se upoznao 1996., kad ih je spojila predstava "Galeb" Anton Pavloviča Čehova u kojoj je ona tumačila ulogu Nine, izgledao na prvom zajedničkom izlasku poslije sedam mjeseci, izgledao je zaljubljeno kao da su tek sad prohodali. Treba dodati i to da su se vjenčali 1997.,i ostali zajedno do danas. U gotovo tridesetgodišnjem braku dobili su tri sina, Dashiella (22), Romana (19) i Ignaca (16) te kćer Edith (8).

image

Cate Blanchett i Andrew Upton na dodjeli Oscara 2023. godine

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Družeći se 7.ožujka predstavnicima brenda Toku Saké, u Londonu, (glumica je nedavno postala nova kreativna direktorica zadužena za strategiju japanskog brenda Toku Saké), utišali su glasine o bračnim nevoljama. Bio je to njihov prvi izlazak nakon kolovoza 2023., kada su fotografirani na ljetovanju u Ibizi. Nakon toga, ona se u javnosti pojavljivala sama, beu vjenčanog prstena. Prvi put je viđena bez burme u listopadu 2023., na reviji Stelle McCartney tijekom Tjedna mode u Parizu.

"Vidjeti Cate bez vjenčanog prstena izazvalo je šok i među njenim prijateljima. Prvi put su se počela postavljati pitanja je li situacija među njima i dalje ružičasta‘", izjavio je izvor za časopis Woman‘s Day, a izjavu je prenio Daily Mail. Glumica je bez supruga i burme bila i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA u Londonu, a početkom veljače ponovno je solirala i bila bez burme na gala večeri u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti. U međuvremenu se doznalo da bračni par, koji se 2015. iz Australije preselio u Veliku Britaniju, prodaje prelijepu, viktorijansku vilu u istočnom Sussexu, koju su kupili za 4.9 milijuna funta kada su se skrasili u Engleskoj.

Što se god događalo među njima, sada je prošlost. Diva ponovno nosi vjenčani prsten, a suprug ju zaljubljeno gleda kao da je jedina žena na svijetu. Jedan od najstabilnijih brakova u zabavljačkoj industriji, ponovno je uzor svima.

image

Andrew Upton i Cate Blanchett na dodjeli InStyle Awardsa potkraj 2017. godine

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 11:05