Opa!

Carrie i Aidan ponovno zajedno? Fotografije sa seta užarile su društvene mreže

Obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju nove epizode u kojima se vraća važan lik iz Carrieine prošlosti.

Curi sve više fotografija sa snimanja druge sezone serije "I tek tako...", a jedna od njih raspametila je obožavatelje i dala nam naslutiti što nas očekuje u novim nastavcima. HBO Max je fotografijom najavio povratak Johna Corbetta, glumca koji je utjelovio Aidana, veliku Carrieinu ljubav. "Shh, nemojte nikome reći", piše u opisu zajedničkih fotografija.

Na fotografiji Carrie i Aidan šetaju ulicom držeći se za ruke, što znači da nas očekuje zanimljiva druga sezona, čini se i obnovljena ljubav između para.

Prošlo je 10 godina otkako smo ih posljednji put vidjeli zajedno na setu - 2010. godine Aiden se pojavio u filmu "Seks i grad 2", kada su se Carrie i on slučajno susreli u Abu Dhabiju (i poljubili se). Aidan se inače prvi puta pojavljuje u trećoj sezoni serije "Seks i grad", a njegov susret s Carrie prerasta u veliku romansu koja ga na kraju ostavlja slomljenoga srca. Nakon prekida s Carrie oženio je svoju kolegicu Kathy te s njom dobio troje djece, a druga sezona otkrit će u kakvom je stanju njihov brak te kakva ga budućnost očekuje s Carrie.

image
Fotografija: Profimedia

Prije nekoliko tjedana, objavljene su fotografije sa seta na kojima Carrie nosi svoju Vivienne Westwood vjenčanicu uz ogrtač u plavozelenoj boji s pripadajućim dugim rukavicama, u kojoj se trebala udati za Facu u filmu iz 2008. godine - što je potaknulo pitanje hoće li Carrie ponovno stati pred oltar. Pojavljivanje Aidana zato nas je dodatno zaintrigiralo.

image
Fotografija: Profimedia

Producent serije Michael Patrick King objasnio je zašto se Aidan nije pojavio već u prvoj sezoni serije.

"Osjećali smo kako bi to sve bilo previše za Carrie. Prva sezona je bila izazovna i željeli smo se posvetiti njezinom oporavku nakon što je Faca preminuo, te pratiti njezin put prema svjetlu - posljednja epizoda prve sezone zato simbolično nosi naziv ‘Seeing the Light‘. Aidan će sada uvelike utjecati na razvoj situacije", komentirao je.

Linker
24. travanj 2024 22:32