nova svađa

Cardi B je potpuno razočarana Madonninim riječima: ‘A smatrala sam je velikim idolom‘

Slavna glazbenica je povodom godišnjice svoje kontroverzne knjige ‘Sex‘ vrlo nespretno pripisala sebi zasluge što je otvorila put reperici i ostalim zvijezdama nove generacije.

Kraljica popa Madonna nedavno je otkrila da joj je seks najveća opsesija u životu, što ne čudi jer je kroz svoje pjesme, spotove i stilski izričaj uvijek na njega aludirala. Tako je 1992., za vrijeme izdavanja njezinog albuma Erotica, objavila kontroverznu knjigu "Sex" koja je izazvala skandal.

Sada, 30 godina kasnije, Madonna se prisjetila tog vremena te na Instagram storyju objavila izjavu koja je podigla prašinu među današnjim glazbenim zvijezdama. Naime, Madonna je u izjavi prozvala one koji su je ponižavali i vrijeđali jer promovira seks, ali i spomenula novu generaciju zvijezda u kontekstu koji se nekima od njih nije baš svidio.

image

Madonna

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Prije trideset godina objavila sam knjigu pod nazivom ‘S.E.X.‘ uz fotografije na kojima sam gola. Bilo je fotografija muškaraca koji ljube muškarce, žena kako ljube ženu, a ja kako ljubim sve. U njoj sam također pisala o svojim seksualnim fantazijama i podijelila svoje stajalište o seksualnosti na ironičan način", započela je Madonna u izjavi.

"Intervjuirali su me ograničeni ljudi koji su me pokušali posramiti zbog toga što se želim osnažiti kao žena. Zvali su me ku**om, vješticom, heretikom i vragom. Sada Cardi B može pjevati o svom WAP-u, Kim Kardashian može krasiti naslovnicu bilo kojeg časopisa sa svojom guzicom, a Miley Cyrus može se njihati na kugli za rušenje. Nema na čemu, k*je", napisala je Madonna.

Međutim, Cardi B nije baš bila previše zabavljena Madonninim riječima pa je na Twitteru objavila svoju izjavu, rekavši da je kraljicu popa uvijek smatrala njezinim stvarnim životnim idolom.

image

Cardi B

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ovoj ženi sam doslovno odala počast toliko puta jer sam odrastala slušajući njezine pjesme. Ona može iznijeti svoj stav bez glumljenja klauna. Ali ikone poput nje postaju stvarno postaju razočaranje nakon što uspijete u toj industriji", napisala je reperica.

Iako je sve slutilo na svađu, Cardi B je nedugo nakon objave na Twitteru rekla da je razgovarala s Madonnom i da su raščistile nedoumice, dok je kraljica popa na Twitteru poručila reperici da je jako voli i da uvijek bude.

Madonnina knjiga "Sex" bila je tri tjedna na vrhu New York Timesove liste najprodavanijih knjiga i brzo je prodana u više od 1,5 milijuna primjeraka tijekom svog prvog i jedinog tiskanja, nakon čega je postala vrlo željeni kolekcionarski predmet.

Linker
25. travanj 2024 21:12