PROFIMEDIA
nova uloga

Camila Morrone o životu nakon Leonarda DiCaprija: ‘Tek se sada osjećam kao žena‘

Manekenka i glumica koja je raskinula s holivudskim glumcem nakon što je proslavila 25. rođendan, tek se sada, kad ga više nema, osjeća kao žena.

Manekenka i glumica koja je raskinula s holivudskim glumcem nakon što je proslavila 25. rođendan, tek se sada, kad ga više nema, osjeća kao žena.

Prekid s Leonardom DiCaprijem donio je značajnu promjenom u životu Camile Morrone, argentinsko-američke glumice s kojom je holivudska zvijezda izlazila do kolovoza prošle godine. Bivšu manekenku veseli što ju javnost polako prestaje percipirati kao "Leovu bivšu". Naime, Camila igra jednu od glavnih uloga u mini-seriji "Daisy Jones and the Six" koja se prikazuje na Amazon Prime Videu, pa je nekadašnja manekenka napokon dočekala trenutak postati prepoznatljiva zbog onoga što radi, a ne zbog frajera s kojim izlazi. Iza sebe već ima zapažene uloga u indie filmovima "Death Wish" i "Never Goin‘ Back", a ovo joj je prvi, visokobudžetni projekt za streaming od kojeg se mnogo očekuje. Serija se temelji na popularnoj, istoimenoj knjizi Taylora Jenkinsa Reida, a lijepa brineta tumači lik Camile Dunne, supruge pjevača slavnog izmišljenog rock benda iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

image

S kolegama Samom Claflinom, Riley Keough, Joshom Whitehouseom, Suki Waterhouse, Sebastianom Chaconom i Nabiyah Be

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Treba dodati da je prava na tu knjigu otkupila Reese Witherspoon i njezina producentska tvrtka "Hello Sunshine" prije nego što je objavljena. Suradnju s Amazon Prime Videom na ekranizaciji romana, holivudska zvijezda najavila je prije nego što je stigao na police.

O tome kako sada izgleda njezin život i postoji li paralela između veze s DiCaprijem iz stvarnog života i njenog dečka iz serije, rokera Billyja (čiju je ulogu dobio britanski glumac Sam Claflin), Camila Morrone ispričala je u razgovoru za magazin The Cut.

"U svaki lik koji tumačim pokušavam donijeti ono što sam naučila iz vlastitog života. Na satovima glume naučila sam kako u ulozi iskoristiti trenutke u vlastitom životu koji su ostavili dubok trag. Iskoristila sam ono što sam imala i znala. Glumim Daisy kao neovisnu i snažnu osobu iako je njen muž, Billy Dunne, puno poznatiji od nje".

S Leom je počela hodati kada je imala dvadeset, a njemu su bile 43 godine. Značajna dobna razlika potaknula je žustre rasprave na društvenim mrežama, no unatoč prijeporima, ostali su zajedno dok nije proslavila 25. rođendan. Mjesec dana poslije svog rođendanskog partyja, njihov odnos krenuo je nizbrdo. "Nikada nisam toliko naučila o životu kao sada, s 25 godina. Tek se sada počinjem osjećati kao žena", izjavila je znakovito.

Nije se osvrnula na govorkanja o tome da je postala "prestara" za slavnog glumca jer prema predodžbi koji on navodno ima, žene u srednjim dvadesetima već počinju razmišljati o budućnosti i zasnivanju obitelji, što njega ne zanima.

Kako god bilo, Camila Morrone ne razbija si glavu propalom vezom, već je fokusirana na novi projekt. S kolegama sa seta, Riley Keough, Samom Claflinom i Suki Waterhouse, će otputovati u London na predstavljanje serije, a potom ih čeka promidžba serije u Americi. Sada joj je, osim treme zbog dogovorenih intervjua i snimanja, najveća briga tko će joj čuvati udomljene pse, Jacka i Sally, dok je ona na putu. Oni su joj, uz roditelje, argentinske glumce Maxima Morronea i Lucilom Polak - koji su se prije njezinog rođenja iz domovine preselili u Los Angeles - najvažniji.

Linker
26. travanj 2024 12:54