A on nije skužio

Busheva kćer otkrila da nije nosila donje rublje ni na susretima s kraljem Charlesom

Kći bivšeg predsjednika SAD-a ima indiskretnu kolegicu, koja je javno otkrila njene najintimnije tajne.

Jenna Bush Hager u svom životu imala je čast biti i unuka i kći američkog predsjednika, a iako nije krenula stopama djeda i oca u politiku, bavi se javnim poslom. zajedno s kolegicom Hodom Kotb, voditeljica je emisije The Today with Hoda and Jenn na jednom od televizijskih kanala u zemlji. Bez obzira na djetinjstvo koje je provela učeći stroge protokole, Jenna se s godinama malo opustila pa je tako njeno donje rublje, odnosno činjenica da ga ne nosi, postala tema razgovora po američkim medijima.

Otkrila je kako je njena obitelj reagirala na javno otkriće da ne nosi donji veš, to je rekla voditelju Andyju Cohenu kao gošća emisije Watch What Happens Live on Tuesday night.

image

Hoda Kotb i Jenna Bush Hager

NBC/TODAY SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Sigurna sam da moji roditelji nisu bili oduševljeni", kroz smijeh je kazala 41-godišnja kći Georgea W. Busha. Zatim je brzo dodala da je ona "dama" te da nikad ne bi takvu informaciju sama pustila u javnost.

"Svi misle da sam ja to podijelila sa svijetom", za sve je okrivila prijateljicu i kolegicu Kotb.

"Ali ona nema vidljive linije na odjeći i sve ostale stvari oko kojih se moraš brinuti", obranila se Kotb. Ranije je ta voditeljica u emisiji uživo, naime, cijelom svijetu otkrila da njena kolegica Jenna "nikad ne nosi donje rublje".

Busheva je ostala malo zatečena takvim otkrivanjem njene intime i podsjetila je kolegicu da joj je obećala da to neće nikome reći.

"Mama mi vjerojatno nikad nije bila ponosnija", dodala je sarkastično Jenna spomenuvši majku Lauru Bush. Zatim je Jenna pokušala izvući situaciju pravdajući se da je takav način dobar za siluetu, što su potvrdili i kostimografi emisije, koji se ne moraju brinuti hoće li joj se na nekoj haljini ocrtavati rublje.

image

Jenna Bush Hager

JENNIFER KATZMAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No umjesto da Jenna pusti ovaj gaf u povijest, gostujući kod Cohena, još ga je malo "zaparila" priznanjem da donje rublje nije nosila ni kada se našla s kraljem Charlesom - koji je tada još uvijek bio princ -i to večer prije nego je kraljica Elizabeta II umrla.

Bila je u posjetu kraljevskoj obitelji da napravi intervju s Camillom, a s uglednicima se našla na večeri u Škotskoj. Voditelj ju je pitao je li nosila "donje rublje", a Bush Hager je odmahivanjem glavom potvrdila da nije. "Bila je divna uska haljina. Vidjelo bi se", kazala je u obranu.

Linker
25. travanj 2024 07:15