LIONSGATE/PLANET/PROFIMEDIA
složna obitelj

Bruceu Willisu navodno je sve gore, a sadašnja i bivša supruga čuvaju ga kao kap vode na dlanu

Slavni holivudski glumac koji boluje od afazije, gubitka govora i razumijevanja, zbog čega je krajem prošle godine prekinuo karijeru, sreću pronalazi uz svoju veliku obitelj, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme.

Slavni holivudski glumac koji boluje od afazije, gubitka govora i razumijevanja, zbog čega je krajem prošle godine prekinuo karijeru, sreću pronalazi uz svoju veliku obitelj, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme.

Od kada se Bruce Willis zbog bolesti umirovio i povukao iz javnosti, jedino ga se može vidjeti na fotografijama koje na društvenim mrežama objavljuje njegova obitelj. A ona je uistinu velika. Jer osim supruge Emme Heming s kojom ima kćeri Mabel i Evelyn, jako je blizak i s bivšom suprugom Demi Moore i njihovim već odraslim kćerima Rummer, Scout i Tallulah. Ovih dana svi zajedno su se okupili na predbožićnoj večeri, a fotografije je objavila Demi Moore uz koje je napisala: "Mi smo obitelj!! Ušli smo u blagdansko raspoloženje."

Ispod njezinim fotografija Emma Heming je komentirala: "Kakva zabavna večer!!"

Podsjetimo, Bruce Willis boluje od afazije, poremećaja govora uzrokovanog oštećenjem mozga, a kako izvori bliski obitelji tvrde stanje mu je sve gore.

"Bruce ne može puno reći i ne čini se da shvaća mnogo od onoga što drugi govore. Tako da je Emma njegov glas i komunikator. Postoje dani kada se na trenutak pojavi onaj stari Bruce, ali to je rijetko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Starijim djevojkama nedostaje stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečkiju i davao im neželjene savjete", kazao je prijatelj obitelji.

Zbog njegove bolesti Demi Moore i Emma Heming, koje su oduvijek bile u dobrim odnosima, sada su još bliže kako bi bile uz njega, uveseljavale ga i olakšale mu bolesničke dane. Naime, nije poznato koliko su u toj bolesti stradale njegove kognitivne funkcije, no glumac ima uvijek osmijeh na licu kada su uz njega njegovi najbliži.

image

Prije dva mjeseca prijatelj ga je odveo na šišanje i brijanje

MOPHO/LONDON ENTERTAINMENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Često se svi zajedno druže, a obiteljsko okupljanje organizirali su na njegovom imanju u Idahu, gdje Bruce Willis sve više boravi.

Zanimljivo je da mu je ove godine izašlo čak jedanaest filmova koje je prethodno snimio, a posljednji, Detective Knight: Redemption upravo igra u američkim kinima.

Linker
26. travanj 2024 00:51