BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Mladi i zaljubljeni

Brooklyn otkrio najnoviju tetovažu posvećenu lijepoj zaručnici: Njene oči sada ga zauvijek prate?

Model i fotograf zaljubljen je u svoju zaručnicu i to ne skriva, sada je par napravio 'obiteljsku reklamu' za nove ruževe koje je proizvela njegova mama, tom je prilikom otkrio novu tetovažu koja je zaintrigirala obožavatelje.

Prvorođenac Beckhamovih, Brooklyn Beckham sigurno kroči očevim stopama, barem ako je suditi po ljubavi prema tetovažama. Za svoju 21 godinu, ima već impresivnu kolekciju od 20 tetovaža, a najnovija koju je nehotice otkrio na Instagramu, oduševila je obožavatelje.

U preslatkoj objavi, gdje Brooklyn šminka svoju zaručnicu Nicole Peltz, vidljivo je kako na vratu ima novu tetovažu, ženskih očiju. Dok on pažljivo nanosi ruž za usne, Nicola se koncentrira da se ne smije i pritom ima sanjiv pogled u daljinu, baš kao i oči na Brooklynovoj tetovaži.

Fanovi su odmah zaključili da je najnoviji ukras na Beckhamovom tijelu posveta njegovoj mladoj zaručnici. "Bože, jesu li to Nicoline oči na tvom vratu?", samo je jedan u nizu komentara, kojima su pratitelji zasuli najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham.

Tetovaža novijeg datuma

Ruž kojim mladić pažljivo šminka zaručnicu je, naravno, dio najnovije kolekcije ruževa Victorije Beckham, koju je bivša pripadnica Spice Girls nazvala po svom nekadašnjem nadimku.

"Posh se vratila", kratko je napisao Brooklyn uz objavu - referirajući se na ime nove linije ruževa svoje mame 'Posh'.

View this post on Instagram

My best friend

A post shared by (@brooklynbeckham) on

Ne može se sa sigurnošću još uvijek reći je li tetovaža na dnu Brooklynova vrata posveta njegovoj Nicoli, niti kada ju je napravio. Ali, prenose britanski mediji, morao ju je dati izraditi nedavno, odnosno prije nekoliko tjedana, kada su se polako počeli otvarati tattoo saloni po Los Angelesu, u kojem par živi.

Zaljubljeni Nicola i Brooklyn ne skrivaju nježnosti, i često objavljuju romantične posvete jedan drugome.

Posljednji put kad je pokazao novu tetovažu, bilo je na zimu, a riječ je o velikoj tetovaži zmaja koja se proteže od lijevog ramena i spušta po bicepsu te ruke.

Romantična veza

Zaljubljeni Nicola i Brooklyn ne skrivaju nježnosti, i često objavljuju romantične posvete jedan drugome. Otkako su u srpnju objavili zaruke, krenula su nagađanja o njihovom budućem vjenčanju.

Tako su se navodno, Victoria i David bacili na planiranje sretnog dana, koji bi se mogao pretvoriti u najveće celebrity vjenčanje desetljeća.

Šuška se da su 'bacili oko' na prestižnu lokaciju - katedralu Sv.Pavla u Londonu, gdje bi samo za ceremoniju trebali izdvojiti oko 50 000 kuna.

Osim nagađanja o budućem raskošnom vjenčanju, pojavile su se i teorije da se mladi par već vjenčao, na tajnoj, skromnoj ceremoniji - što zbog pandemije koronavirusa, što zbog mladenačke nestrpljivosti.

Ta su govorkanja potaknule objave koje je na Instagramu podijelila mama Victorija, ali i sama Nicole - a na kojima se vidi kako Brooklyn nosi tanki zlatni prsten nalik burmi.

Pročitajte i:

Kad se Beckhamovi žene: Vjenčanje sina Victorije i Davida moglo bi biti poput kraljevskog

'Ti si moj svijet': Brooklyn Beckham objavio još intimnije fotografije zaruka s Nicolom Peltz

Veliki apetiti Beckhamovih: Unatoč financijskom krahu, David i Vicky mnoge su šokirali novim projektom

Buduća snaha Beckhamovih rasla u obilju: Tata joj obožava Trumpa, na posjedu imaju čak i albino paunove

Victoria Beckham se u sve miješa: Izabrala joj je haljinu za zaruke, a želi dizajnirati i vjenčanicu

Linker
19. travanj 2024 14:14