INSTAGRAM
U visokim petama

Broji sitno do poroda: Fani Stipković aktivna je trudnica koja blista u stylish kombinacijama

Iako se bliži datum termina, televizijska novinarka i dalje podržava suprugov nogometni klub na tribinama.

Iako se bliži datum termina, televizijska novinarka i dalje podržava suprugov nogometni klub na tribinama.

Fani Stipković ovog će mjeseca prvi put postati mama. No, to ju ne sprječava da s tribina prati uspjehe nogometnog kluba Chivas u kojem njezin suprug obnaša funkciju sportskog direktora. Tako se u nedjelju na Instagramu pohvalila galerijom fotografija s utakmice na kojoj je i sama zablistala.

U pripijenoj haljini maslinasto zelene boje i kratko rezanoj traper jakni Fani je uživala u pogledu na travnjak. Odlučila se za nježan make-up, a look je upotpunila decentnim nakitom i smeđom torbom. Nakon utakmice spustila se i do terena gdje je fotografirala čitavu kombinaciju i pokazala da ju je spojila sa sandalama s kitten potpeticom.

Fani i Fernando Hierra prošlog su se mjeseca oženili na intimnoj ceremoniji u Guadalajari, a uskoro će postati i roditelji. Naime, Fani bi ovog mjeseca trebala roditi njihova sina, a kao lokaciju je odabrala Meksiko kako bi s njom mogao biti i njezin suprug. Kroz čitavu je trudnoću bila vrlo aktivna pa je tako redovito dijelila fotografije s treninga, ali i brojnih putovanja na kojima je bila. Kako je otkrila u razgovoru za Gloriju ima vrlo lijepu trudnoću koja joj omogućuje da ovo vrijeme iskoristi na najbolji način. "Trudnoću sam provela dosta aktivno. Mnogo sam putovala, učila nove jezike i usavršavala stare, prakticirala pilates i jogu, plivala i hodala na traci... Blaženo stanje sam iskoristila na najbolji mogući način. Hvala Bogu da imam lijepu i zdravu trudnoću pa joj tako i pristupam", otkrila nam je Fani i nadodala: "Da mi tijelo traži više odmora, bilo bi drugačije."

"Osjećam se super, opušteno i bez strahova. Imam lijepu trudnoću koja je prošla bez ikakvih poteškoća. Jedino sam u trećem mjesecu imala jaku gripu ili covid.. Tad sam se malo prepala, ali sve je prošlo za nekoliko dana pa sam pozitivno i veselo nastavila s aktivnostima" kazala je Fani i otkrila da nije zahtjevna trudnica, ali da joj suprug ugađa koliko god može: "Fernando je jako uzbuđen i sretan. Velika mi je potpora, pazi me i nastoji mi ugoditi koliko može, iako nisam zahtjevna trudnica. Skuha mi večeru, masira me prije spavanja..."

image
JUDITH CASTRO

Iako imaju nekoliko opcija za sinovo ime, odlučit će se kad ga vide, ali Fanina je želja da bude i španjolsko i hrvatsko. Osim toga, odgajat će ga višejezično kako nam je kazala, ona će s njim pričati na hrvatskom, a Fernando na španjolskom. "Mislim da ću biti brižna majka i trudit ću se sina odgajati onako kako su mene moji roditelji - da bude neovisan i svoj i da se ne osjeća privilegirano", podijelila je Fani svoje roditeljske namjere: "Htjela bih da poštuje sve ljude i izraste u dobru, kvalitetnu i radišnu osobu", zaključila je buduća mama.

Linker
26. travanj 2024 02:23