FANOVI SU ZABRINUTI

Britneyjin muž o šuškanjima da kontrolira pjevačicu: ‘Ne biram čak ni što ćemo večerati‘

Obožavatelji pop pjevačice zabrinuli su se zbog njezinog povlačenja s društvenih mreža, a za njezino nebično ponašanje okrivili su Sama Asgharija,

Britney Spears je početkom mjeseca deaktivirala svoj Instagram profil, a društvenim mrežama počeo se širiti hashtag #WhereisBritney (Gdje je Britney?). Među obožavateljima pjevačice počela se širiti teorija da njezin suprug Sam Asghari kontrolira nakon što se riješila skrbništva koje je nad njom imao otac Jamie.

Asghari je odlučio stati na kraj glasinama i o cijeloj situaciji je progovorio za TMZ.

"Ne, ne kontroliram čak ni ono što imamo za večeru", istaknuo je maneken, dodavši kako razumije zašto su Britneyjini fanovi zabrinuti.

"U prošlosti se mnogo toga događalo. Samo se ponašaju zaštitnički. Ako ništa drugo, oni su dobri obožavatelji", izjavio je.

Podsjećamo, nedugo nakon što je Spears nestala s Instagrama, Sam je otvorio svoj profil i podijelio poruku o tome koliko društvene mreže mogu biti "traumatizirajuće".

“Ponekad je dobro uzeti pauzu. Ona ima svoj glas i slobodna je žena. Poštujem njezinu privatnost i štitim je u svakom trenutku", napisao je tom prilikom.

Britney se ubrzo vratila na Instagram, no dio fanova i dalje je smatrao kako se s njom nešto čudno događa. Komentirali su kako su njezine objave znatno drugačije nego inače i puno kraće, a neki su išli toliko daleko i razvili teoriju da na posljednjim fotografijama uopće nije Britney, nego njezina dvojnica.

Linker
24. travanj 2024 03:47