PROFIMEDIA
Traumatično iskustvo

Britney Spears zahtijeva ‘javnu ispriku‘ od Victora Wembanyame nakon šamara u Las Vegasu

Britney Spears tvrdi da nije primila ispriku od predstavnika košarkaškog kluba Spursa ili NBA zvijezde Victora Wembanyame nakon što ju je njegovo osiguranje ošamarilo po licu u srijedu navečer.

Britney Spears tvrdi da nije primila ispriku od predstavnika košarkaškog kluba Spursa ili NBA zvijezde Victora Wembanyame nakon što ju je njegovo osiguranje ošamarilo po licu u srijedu navečer.

Britney Spears oglasila se u četvrtak na svom Instagram Storyju kako bi govorila o navodnom incidentu koji se dogodio u restoranu Catch u Las Vegasu. “Traumatična iskustva nisu mi nova i dosta sam ih imala”, započela je bilješku. “Nisam bila spremna na ono što mi se sinoć dogodilo.” U svojoj poruci, Spears se prisjetila da je prepoznala Wembanyamu u hotelskom predvorju, ali tek kad je po drugi put vidjela 19-godišnjeg Victora Wembanyama, odlučila mu je "prići i čestitati mu na uspjehu".

“Bilo je jako glasno, pa sam ga potapšala po ramenu kako bih privukla njegovu pozornost. Čula sam izjavu igrača u kojoj spominje da sam ga ‘zgrabila s leđa‘, ali ja sam ga jednostavno potapšala po ramenu. Njegovo osiguranje me zatim udarilo u lice bez osvrtanja, pred gomilom”, nastavila je tvrditi dobitnica Grammyja. "Skoro me srušio i naočale su mi pale s lica." Spears je rekla da razumije kako je to biti "stalno preplavljen ljudima", no istaknula je da nikada nije pribjegla nasilju.

Iako je priznala da joj je jako neugodno zbog cijele situacije, pjevačica je rekla da je odlučila podijeliti svoju stranu priče kako bi javnim osobama rekla da služe kao primjer drugima i da se prema svima odnose s poštovanjem.

Dok je Spears rekla da se osjeća kao da je cijelo iskušenje bilo "super neugodno", podijelila je svoju stranu "kako bi pozvala ljude u očima javnosti da daju primjer i prema svima se odnose s poštovanjem".

Spears tvrdi da "još nije dobila javnu ispriku od igrača, njegovog osiguranja ili njihove organizacije", koju strpljivo čeka. Pjevačica je zaključila podužu objavu zahvalivši svojim obožavateljima i policiji Las Vegasa - s kojom se susrela u četvrtak ujutro - za svu njihovu podršku. Page Six potvrdila je u četvrtak da je pjevačica "Gimme More" podnijela policijsku prijavu za nanošenje povrede nakon incidenta.

Linker
26. travanj 2024 22:19