Britney i Sam na plaži
 Twitter
Uživanje na suncu

Britney Spears uživa na plaži: Bikini, maska i dečko pod rukom, ni pandemija im ne može pokvariti dan

Pjevačica koja već treću godinu uživa uz mlađeg dečka, osobnog trenera, odvažila se usred pandemije otići na plažu, ručnik kraj ručnika i maske na licu, ali dvoje zaljubljenih uživalo je u svakom trenutku na pješčanoj kalifornijskoj plaži.

Pjevačica koja je na pozornici od svog djetinjstva, svjetsku slavu stekla je u ranoj mladosti, da bi se kasnije slomila pod ogromnim teretom slave, posljednji se period čini sretna i zadovoljna, a najnovije fotografije Britney Spears (38) to i pokazuju. Pjevačica je s dečkom Samom Asgharijem (26) uživala u danu provedenom na plaži, odjeveni uobičajeno za sunčanje i ležanje na pijesku, ali osigurani protiv koronavirusa - odnosno s maskama na licu.

Britney je podijelila nekoliko slika, uspomena su na prekrasan sunčan dan i odmaranje na praznoj plaži. Pjevačica je uz fotografije objavljene na društvenim mrežama napisala i slatku posvetu.

"Sve što trebaš je ljubav i plaža", stoji uz fotografije pjevačice i Sama. Par je u vezi od 2017., Asghari je rođen u Teheranu u Iranu, radi kao osobni trener i od pjevačice je mlađi 12 godina.

Sigurnost prije svega

Dok su ležali na ručnicima jedan kraj drugog pjevačica je nosila bijelu platnenu masku, a trener plavu medicinsku. Prošlog je tjedna guverner Kalifornije Gavin Newsom proglasio obaveznim pokrivanje lica u javnosti.

Sam je podijelio iste slike na svom Instagramu uz riječi: "Što je to u vezi plaže da zaboraviš na sve?"

Pjevačica je u proteklom periodu javno iskazivala koliko joj nedostaje dečko, kada su na početku pandemije mjere izolacije provodili odvojeno. "Toliko mi je nedostajao da sam smršavila... niti jedne hlače mi ne pristaju. Čini se da mi toliko fali da sam bila to u stanju... je li se ikome još ovo dogodilo", napisala je još u travnju Spears.

Već u svibnju par je objavio da su od sada u izolaciji zajedno, vježbali su kraj bazena. Sada već i šeću po kalifornijskim plažama, pazeći na sigurnost sebe i drugih.

Pročitajte i:

Imali su gadan prekid, a sada si tepaju bez kočnica: Izgleda da vrijeme stvarno liječi sve

Stalno se bori s mentalnim problemima, a sada je hitno završila u bolnici zbog ozbiljne ozljede

Od Gagine mesne haljine do 'Rambo' looka Lindsay Lohan: Ovo su najveći modni i beauty promašaji posljednjeg desetljeća

Progovorila i sestra pjevačice: 'Ostavite mi Britney, bila sam uz nju prije vas i ostat ću puno duže'

Linker
19. travanj 2024 00:45