Britney Speras

 GLORIA EDIT/SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA
Veliki korak

Britney Spears se navodno želi pomiriti s tatom Jamiejem: Nedostaje joj

Izvori bliski pjevačici tvrde da želi popraviti odnos s ocem.

Izvori bliski pjevačici tvrde da želi popraviti odnos s ocem.

Nikad ne reci nikad, barem kad je u pitanju odnos Britney Spears i njezina oca. Kako javlja TMZ izvori bliski pjevačici tvrde da razmišlja o pomirenju s tatom Jamiejem Spearsom, a na to ju je nagnala činjenica da je bolestan te da je posljednjih mjeseci često bio hospitaliziran.

Tri tjedna nakon što se razišla sa suprugom Samom Asgharijem pjevačica navodno bliskim ljudima govori da s ocem želi popraviti odnos jer ne želi kasnije zažaliti zbog predugog čekanja. Kako navodi TMZ Jamie je prije nekoliko mjeseci završio u bolnici jer su liječnici mislili da mu nešto nije u redu s bubrezima, međutim ispostavilo se da je stvarni problem bio u koljenima. Naime, prije 16 godina je operirao koljeno, a to je nekako rezultiralo jakom infekcijom zbog koje će ponovo morati pod nož.

Britney je prekinula odnos s ocem zbog konzervatorstva pod kojim je provela godine svoga života, a trenutno je njezin brat Bryan jedini od članova obitelji s kojima je još uvijek u kontaktu. Upravo je on, navodno, taj koji ju je informirao o očevom stanju koje ju je nagnalo na pomirenje. Isti izvori navode da bi Jamie volio da do pomirenja dođe te da on izgleda ne gaji loše osjećaje prema kćeri bez obzira na sve što je o njemu govorila u javnosti od kad je suđenje završilo.

Linker
28. travanj 2024 23:31