Rekla što misli

Britney se vratila na Instagram: ‘Čekala sam 15 godina da mogu piti alkohol‘

Nekadašnja pop zvijezda nedavno je ugasila svoj Instagram profil, a to se dogodilo nakon scene u javnosti kojoj su svjedočili posjetitelji restorana Kod Joeya u Woodland Hillsu, nedaleko od Los Angelesa.

Britney Spears, odnosno po novom River Red, vratila se na Instagram. Nakon nedavnih incidenata u javnosti, kad je bivša pop zvijezda napravila scenu, nakon čega ju je suprug Sam Asghari ostavio samu za stolom - Britney je ugasila Instagram. No ispostavilo se da je to bilo samo nakratko.

"Da, ugasila sam Instagram profil, a sada je ponovno gore, jer ja to mogu", poručila je Brit u prvoj povratničkoj objavi.

Uz sliku zamrznute ruže Spears se raspisala o tome da ljudi misle da znaju njenu priču te ih pozvala da promisle još jednom. Uzrujana Spears upozorila je da nije u redu iznositi tuđe priče u javnost.

"Danas je dan dobrodošlice, a ne pravedničkih odgovora! Tako je kako je... Ne, nemam slom živaca. Ja sam tko jesam i krećem dalje sa životom. Nikad se nisam osjećala bolje", kazala je Britney, odnosno kako je rekla, River Red.

"Činjenica da sam mogla podići svoj glas u svijetu u kojem sam izgubila sva prava, na 15 godina, daje mi šansu da uspijem. Šansu da znam da vrijedim i možda da ste hodali u mojim cipelama, onda biste možda, ali možda, mogli shvatiti", napisala je među ostalim Britney.

Uz još neke osnažujuće parole o ograničenjima i pravilima otkrila je kako za nju danas izgleda večernji provod.

"Nažalost dosadna sam kao vrag i pijem vruću čokoladu po noći! Čekala sam gotovo 15 godina da mogu piti alkohol, samo kako bih shvatila da ga mrzim! Od njega sam tužna i napuhnuta, iako hrana ima bolji okus", razjasnila je Spears.

Od te objave u idućih 24 sata imala ih je još četiri, uglavnom je snimala samu sebe u svojoj kući dok prepoznatljivo pleše pred kamerom. U jednoj od objava je fascinirana rasvjetnim prstenom, takozvanim "ring lightom", koji koristi većina influencera kako bi dobili savršeno osvjetljenje za selfije.

Britney po starom običaju mijenja outfite u svom dnevnom boravku, a tu i tamo napravi mini koreografiju i nešto otpleše.

Linker
15. travanj 2024 22:00