DUSKO MARUSIC CROPIX
Prošlo je u trenu

Branko Đurić Đuro dirljivom čestitkom obilježio punoljetnost mlađe kćeri Ele

Posebna objava i čestitka svjedoče o tome koliko su mu je brzo proletjele godine otkako je tek rođenu Elu prvi put uzeo u naručje.

Posebna objava i čestitka svjedoče o tome koliko su mu je brzo proletjele godine otkako je tek rođenu Elu prvi put uzeo u naručje.

Čini se je osamnaest godina, koliko je prošlo otkako je prvi put uzeo u naručje mlađu kćer Elu, glumcu Branku Đuriću Đuri (61) prošlo kao u trenu. Bila je tek rođena "mrvica" dok ju je nježno pridržavao u rukama, a sada je već punoljetna djevojka, tatin i mamin ponos, spremna vinuti se iz obiteljskog gnijezda.

Dana kad je Ela bila tako malena, bosanskohercegovački glumac, redatelj i glazbenik, prisjetio se na svom Instagram profilu s posebnim razlogom. ‘‘18 godina kasnije. Sve najbolje, moja mala princezo‘‘, napisao je u objavi.

Elu je od njega i majke, slovenske glumice Tanje Ribič (54) naslijedila umjetničku crtu, a pokazala ju je na nastupu grupe ‘‘Bombaj Štampa‘‘ u Sarajevu prije četiri godine, čiji je frontmen njezin tata.

‘‘Sviram klavir i gitaru te pjevam. Bliska mi je i gluma, ali glazba me više zanima. Pišem pjesme i planiram ih nekad i izdati. Najčešće su to ljubavne pjesme koje nastaju tako što ono što osjećam stavim na papir‘‘, otkrila je slavljenica u prijašnjem razgovoru za medije. I njezina starija sestra, Zala (26), naslijedila je od roditelja umjetničku žicu.

Krenula je njihovim putem, poslije studija u New Yorku, već nekoliko godina gradi glumačku karijeru. Domaća publika pamti je po upečatljivoj ulozi Olivije u filmom "Šesti autobus", potresnoj drami o predaji Vukovara, producenta Dominika Galića i redatelja Eduarda Galića. Sarajevski glumac, suvlasnik zagrebačkog kazališta "Luda kuća", njegova supruga i njihove kćeri nedavno su imali dodatni razlog za slavlje. Đuro i Tanja ove godine slave srebrni pir, 25. godišnjicu braka. Njihova tajna je u međusobnom razumijevanju te mnogo pažnje i smijeha.

"Što drugo mogu nego da ti kažem - od sveg srca ti hvala. Hvala za ovih blještavih 30 godina", čestitao je riječima na društvenoj mreži supruzi na zajednička tri desetljeća, a uz to je priložio snimku plovidbe Jadranom na svojoj brodici na kojoj su u duetu otpjevali pjesmu.

"Nemam riječi, k‘o ni tada kad je prije 30 godina iskrsla iskra...", odgovorila mu je supruga Tanja Ribič.

Linker
28. travanj 2024 16:01