TOULOUSE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Brad Pitt na premijeru došao u suknji, pažnju privukle njegove tetovaže

Promovirajući film Troja 2004. godine, Brad je predvidio da će muškarci dodati suknje u svoju garderobu. Očito je odlučio ispuniti to proročanstvo.

Promovirajući film Troja 2004. godine, Brad je predvidio da će muškarci dodati suknje u svoju garderobu. Očito je odlučio ispuniti to proročanstvo.

Brad Pitt nosio je smeđu suknju do koljena na projekciji svog filma ‘‘Bullet Train‘‘ u utorak u Berlinu. Pittova suknja otkrila je i tetovaže na njegovim nogama, koje nalikuju na lice nosoroga i ljudsku lubanju.

Prema britanskom Vogueu, Pitt je promovirajući svoj film Troja 2004. godine, predvidio da će muškarci dodati suknje u svoju garderobu pa ovaj njegov potez i nije toliko neočekivan.

Pitt je trenutno na međunarodnoj turneji na kojoj promovira svoj najnoviji film zajedno s kolegama Joeyjem Kingom, Aaronom Taylorom Johnsonom i Brianom Tyreejem Henryjem.

image

Glumac je na njemačku premijeru filma došao u suknji

TOULOUSE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

U subotu, dok je grupa prisustvovala fotografiranju u Parizu, Pitt je nosio šire laneno odijelo u boji breskve te narančastu majicu. Kombinaciju je dopunio zlatnim lancem i parom žutih sunčanih naočala.

Naime, "Bullet Train" je komični akcijski triler u kojem Pitt glumi ubojicu koji se, nakon što se oporavio od burnouta, vraća na dužnost.

image

U prvi plan su se probile njegove tetovaže

TOULOUSE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Ovaj 58-godišnji glumac je nedavno izjavio kako vjeruje da pati od bolesti koja se zove prozopagnozija. Prema Nacionalnom institutu za neurološke poremećaje, prozopagnoziju karakterizira nemogućnost prepoznavanja lica, a naziva se i "sljepoća lica" ili "facijalna agnozija".

Iako se čini da nema puno istraživanja o ovoj bolesti, smatra se da je to rezultat oštećenja specifičnog nabora u mozgu koji kontrolira percepciju lica. Kod nekih je ovaj poremećaj prisutan od rođenja, a kod drugih može biti posljedica nakon pretrpljenog moždanog udara ili degenerativne bolesti.

image

Svojedobno je prognozirao da će muškarci nositi suknje

JOHN MACDOUGALL AFP

Poremećaj može varirati, pri čemu neki ljudi jednostavno ne mogu prepoznati poznato lice, dok će drugi moći razlikovati nepoznata lica. Drugima će čak biti teško razlikovati lice od predmeta.

Linker
26. travanj 2024 05:23