Čini se ozbiljno

Brad Pitt i njegova Ines zajedno dočekali Novu godinu na romantičnom putovanju

Glumac i voditeljica veleprodaje nakita otputovali su u Meksiko gdje su proslavili Novu godinu.

Brad Pitt i Ines de Ramon zajedno su dočekali 2023. i to u sunčanom Meksiku. Kako pišu američki mediji, par je stigao u Cabo San Lucas prije prazničnog vikenda, a Staru godinu otpratili su u popularnoj turističkoj destinaciji na poluotoku Baja California.

"Oni izlaze na spojeve i zabavljaju se. među njima se razvija dobra stvar. Nema nikakvog stresa, Brad uživa u druženju", kazao je izvor za People.

image

Brad Pitt i Ines de Ramon prvi put viđeni u javnosti

GIO/ROGER/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prema izvoru koji je govorio za taj magazin čini se da je 59-godišnji glumac sve privrženiji 32-godišnji dizajnerici nakita koja je u javnosti bila poznata kao supruga glumca serije "Vampirski dnevnici" Paula Wesleyja.

"Provodi sve više vremena s Ines. Vrlo je sretan", kazao je izvor.

Na ovo putovanje otišli su nakon Bradove proslave 59. rođendana u Hollywoodu, na kojem mu se pridružila Ines, a bilo je to prije manje od dva tjedna. Još u studenom People je dobio potvrdu da Pitt i de Ramon "hodaju već nekoliko mjeseci". Njihove prve zajedničke fotografije snimljene su 13. studenog u društvu Cindy Crawford i Randeeja Gerbera u backstageu Bonovog koncerta u Los Angeles Orpheum Theatre.

image

Ines je navodno potpuno osvojila Brada

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Već je tada izvor za ovog Oskarovca tvrdio da je "stvarno zagrijan" za de Ramon koja se rastavila od supruga dva mjeseca prije koncerta Bona Voxa na koji su glumac i Ines došli zajedno. Ona sada radi u industriji nakita i trenutno je voditeljica veleprodaje za brend nakita Anita Ko Jewelry iz Los Angelesa.

Otkako su viđeni u zajedničkom izlasku Brad i Ines redovito su zajedno na nekim većim događajima, tako mu je ona bila pratnja na afterpartyju premijere njegovog novog filma "Babylon", nakon toga proslavili su njegov rođendan, a sada su dočekali zajedno i Novu godinu. Iako još nema službene potvrde jedine informacije koje cure u medije putem upućenih izvora govore da je glumac zaljubljen i zainteresiran za nju.

Linker
06. travanj 2024 00:37