Oprez, vruće!

Bračni par Vida dodatno zagrijao najtopliji dan u godini

Fotografija našeg nogometaša i njegove supruge koju je lijepa Metkovka podijelila na društvenim mrežama ne prestaje dobivati pažnju njezinih pratitelja.

Bračni par Vida jedan od najtoplijih dana u godinu potrudio se provesti kako treba - na moru. Na jahti, vjerojatno u korčulanskom arhipelagu, pozirali su Domagoj i Ivana u kupaćim kostimima i izazvali brojne reakcije na Instagramu. Naime, fotografiju je bivša misica, inače rođena Metkovka, podijelila na svom profilu i prikupila tisuće lajkova. To i ne čudi jer su ovom objavom samo još dodatno zagrijali najtopliji dan u godini, kada se živa na termometru diže i iznad 40 stupnjeva Celzijusuvih.

Fotografiju pogledajte ovdje.

On u kratkim kupaćim hlačama boje fuksije, a ona u dvodijelnom kupaćem kostimu bijele boje s ružičastim i žutim cvjetićima, pokazali su svoja utrenirana tijela, ali i trenutak bliskosti. Baš po takvim fotografijama jesu oboje i poznati, da bez ustezanja pokazuju svoju ljubav i naklonost, iako se rijetko pojavljuju u javnosti. Inače, bračni par Vida ove godine ima razloga za slavlje. Zajedno su već punih deset godina. Nakon dvije godine veze, vjenčali su se u lipnju 2016. u Umagu, a godinu ranije stigao je i plod njihove ljubavi - sinčić David.

Poznata kao žena koja ne trpi predrasude i površnost, Ivana obitelj čuva kao „kap vode na dlanu“ i nerado govori o privatnom životu. Njezinoj direktnosti i temperamentu nogometaš grčkog kluba AEK iz Atene nije mogao odoljeti onda, a ne može ni danas.

Linker
14. travanj 2024 15:23