ZBUNILA JE FANOVE

Božićne zaruke? Cher se pohvalila prstenom koji je dobila od 40 godina mlađeg partnera

Na svom Twitter profilu pjevačica je objavila fotografiju na kojoj Alexander drži kutiju s velikim dijamantnim prstenom i pokrenula lavinu pitanja.

Glazbena diva Cher potaknula je glasine o zarukama nakon što je na Božić na svom Twitter profilu objavila fotografiju na kojoj njezin dečko, producent Alexander "AE" Edwards, u ruci drži kutijicu s dijamantnim prstenom.

"Nemam riječi, Alexander, AE", napisala je pjevačica uz objavu i pokrenula lavinu zbunjenih komentara svojih obožavatelja. "O Bože, zaprosio te?", "Udaješ se?", "Čestitam!", "Cher, ne možeš ovo objaviti i onda nestati!", pisali su joj.

Uskoro je ponovno objavila istu fotografiju i poručila kako ju je objavila zato što su Alexanderovi nokti "tako kul". Ipak, mnogima i dalje nije bilo jasno je li u pitanju samo šala ili se Cher zaista zaručila.

Podsjećamo, pjevačica je nedavno gostovala je u televizijskom showu Kelly Clarkson i progovorila o svojoj vezi s četrdeset godina mlađim producentom. Rekla je da priznaje kako je njihov odnos "na papiru smiješan", no objasnila je kako se u stvarnosti odlično slažu.

image

Cher i Alexander Edwards na spoju u Hollywoodu

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dodala je kako obično ne daje muškarcima komplimente koje ne zaslužuju, no za svog Alexandera imala je jedino riječi hvale. "Prekrasan je, vrlo ljubazan, vrlo pametan, vrlo talentiran i stvarno duhovit. I mislim da je prilično zgodan", izjavila je.

Linker
19. travanj 2024 13:02