MILANSKA BAJKA

Borna Kotromanić otkrila nam je dojmove sa svadbe Ive Majoli: ‘Uživala sam u sreći mladenaca‘

U milanskom hotelu Principe di Savoia u četvrtak se plesalo i slavilo. Iva Majoli i Roberto Calegari rekli su ‘da‘ u krugu najbližih prijatelja i obitelji, a među uzvanicima se stylingom isticala influencerica Borna.

Bivša tenisačica Iva Majoli i talijanski poduzetnik Roberto Calegari jučer su izrekli sudbonosno "da", a njihovi uzvanici i dalje na društvenim mrežama dijele dojmove i najljepše trenutke s bajkovite milanske svadbe.

Kao što nam je Majoli i ranije najavila, par se vjenčao u vijećnici, u krugu najbliže obitelji i prijatelja, a zatim je uslijedila proslava u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Principe di Savoia. Mladenka je blistala u haljini s potpisom talijanske dizajnerice, koju je uparila sa šljokičavim srebrnim Christian Louboutin cipelama.

image

Iva Majoli i Mara Santangelo

INSTAGRAM

Među uzvanicima se isticala influencerica Borna Kotromanić, poznata po svom osebujnom stilu i originalnim modnim kombinacijama. Odabrala je dugu crnu haljinu ukrašenu perjem, dubokog dekoltea i otvorenih leđa, vrat je ukrasila crnom ružom, a nama je otkrila ključne pojedinosti svog upečatljivog looka.

"Haljina je Hippy Garden, ruža je iz Zare. Plus - moj stil i ljepota!", objasnila je u svom stilu Kotromanić.

Zanimalo nas je, naravno, i kako se provela na vjenčanju svoje dugogodišnje prijateljice.

"Bilo je top! Isplesala sam se i uživala u sreći i ljubavi mladenaca", otkrila je.

Na Ivinoj djevojačkoj u zagrebačkom restoranu Majoli je s Bornom veselo plesala uz pjesme Petra Graše, a video su podijelile na društvenim mrežama. Upitali smo Bornu je li i u Milanu na svadbi zasvirao pokoji domaći hit, no nije željela otkrivati više detalja. "To pitajte Ivu!", rekla je kratko.

Milansko druženje mladenaca i gostiju nastavilo se i u petak. Zajedno su uživali na domjenku u već spomenutom hotelu, a Iva je za tu priliku odabrala elegantnu crvenu haljinu.

"Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u svibnju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji", otkrila nam je ranije bivša tenisačica te dodala kako zbog poslovnih obveza neće otputovati na medeni mjesec s Robertom.

Linker
23. travanj 2024 07:04