poseban dan

Bloom Tatarinov slavi drugi rođendan u Dubaiju: Oduševilo ga jutarnje iznenađenje

Ubrzo su se nanizale rođendanske čestitke.

Najpoznatiji dječak Hrvatske Bloom Tatarinov danas slavi drugi rođendan. Posljednjih dana na odmoru je s mamom Majom i tatom Nenadom u Dubaiju, a baš tamo ga je jutros dočekalo iznenađenje. U njihovu hotelsku sobi stigli su kolačići, a centralno mjesto na pladnju zauzela je svjećica u obliku broja dva, koja je dječaka najviše razveselila.

"Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje 2 godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo .. Happy B day Bloom", napisala je Maja pored videa na kojem Bloom pokazuje da zna puhnuti.

image

Bloom drugi rođendan slavi u Dubaiju

INSTAGRAM

Na Storyju je Maja objavila snimke na kojima mala obitelj pozira u krevetu, okružena šarenim balonima, kojima se Bloom jako razveselio.

Ubrzo su se ispod objave nanizale rođendanske čestitke.

image

Iznenadili su ga baloni

INSTAGRAM

"Sretan Rođendan najdraži moj dječače... Uz tebe smo svi shvatili što je to prava istinska sreća, čista ljubav i naj iskreniji osmijeh dok otkrivaš svijet... Želim ti život ispunjen igrom, smijehom, zdravljem i ljubavlju... Želim ti da narasteš veeeeliki i da ostaneš uvijek tako dobar kao i do sada, da baš nikada ne skidaš taj svoj savršeni osmijeh s lica... volim te puuunooo BABY BLOOM...", napisao je među prvima stilist Marko Grubnić.

image

Obitelj je već nekoliko dana na odmoru

INSTAGRAM
Linker
13. travanj 2024 17:09