CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Ispunjena želja

Blizanci stižu na proljeće: Glumica u božićnom outfitu pokazala sve veći trudnički trbuh

Dobitnica Oscara Hilary Swank sama je okitila bor i pohvalila se pidžamom koju kao da je posudila od vilenjaka iz sela Djeda Mraza.

Dobitnica Oscara Hilary Swank sama je okitila bor i pohvalila se pidžamom koju kao da je posudila od vilenjaka iz sela Djeda Mraza.

Najljepši, dugo iščekivani dar za blagdane, američka glumica Hilary Swank tek treba odmotati. Pohvalila se da sve protječe kako treba tijekom trudnoće s blizancima u kasnim četrdesetima, pa s blagoslovom liječnika uživa u slatkim, blagdanskim aktivnostima. Sama je okitila bor umjesto da angažira dekoratera, a kako izgleda drvce pokazala je u svom blagdanskom "apdejtu". Dobitnica Oscara pozirala je u veseloj pidžami koja izgleda kao da ju je posudila od vilenjaka iz sela Djeda Božićnjaka. Dakako, trudnički trbuh u prvom je planu.

"Nisam mogla poželjeti nevjerojatnije čudo. Tako sam zahvalna na ova dva poklona života! Sretan Božić svima!", stoji u njezinoj objavi.

Smatra se da je pri kraju drugog tromjesečja, a bebe bi, pretpostavlja se, trebale doći na svijet u rano proljeće. Njezin suprug, poduzetnik Philip Schneider s kojim je u braku od 2018., čuva je kao kap vode na dlanu. Sreću i ispunjenje svih snova poželjeli su joj prijatelji i kolege Debra Messing, Kevin Nealon i Lindsay Lohan.

"Još malo pa mama", poručila joj je zvijezda serije Will i Grace.

Kako je izgledalo kićenje bora, pokazala je u posebnoj objavi, no za tu priliku izabrala je decentnu, crnu pidžamu. Svaka njena objava otkriva koliko je čeznula za opuštajućim trenucima odbrojavanja do dana D, kod kuće i odmaranjem u pidžami. Kako joj se trudnoća poklopila sa snimanjem serije Alaska Daily u kojom tumači ulogu istraživačke novinarke Eileen Fitzgerald, na setu se trudila sakriti trbuščić koji je sve više rastao pribjegavajući drastičnim mjerama.

"Razrezivala sam hlače otraga jer mi više nisu odgovarale i pronalazila svakojake, kreativne načine da sakrijem svoje stanje", otkrila je glumica koja kolegama sa seta htjela otkriti tajnu dok joj liječnici nisu potvrdili da su obje bebe zdrave.

Nastavak snimanja zakazano je za veljaču, a kako je za ulogu odvažne novinarke nominirana za Zlatni globus, 2023. mogla bi joj biti godina za pamćenje jer će holivudska zvijezda postati mama i možda dobiti još jedno prestižno priznanje.

Linker
27. travanj 2024 08:14