Dobrodošao maleni

Blanka Vlašić rodila sina na svoj rođendan!

Dječaka je rodila carskim rezom, a mama i beba su dobro.

Blanka Vlašić u splitskom KBC-u je na svijet donijela dječaka carskim rezom. Mama i beba su dobro, doznaje Dalmatinski portal.

Blanka je rodila na svoj 39. rođendan, tako da će u obitelji odsad biti dvostruko slavlje.

Ponosni djed Joško Vlašić preplavljen je emocijama, a javio se Slobodnoj Dalmaciji. Najprije je rekao da je baš neobično da je unuk stigao na Blankin rođendan.

"Supruga Venera je nekako bila nervoznija, mene je ‘opralo‘ danas kad je krenula roditi", dodao je.

Na pitanje je li sve prošlo u redu, odgovorio je potvrdno, dodavši da je Blanka rodila na carski rez.

Da čeka svoje prvo dijete poznata sportašica objavila je krajem svibnja, a tad je otkrila i da se udala za belgijskog sportskog novinara i voditelja Rubena Van Guchta. Vjenčanje su proslavili u uskom krugu najbližih osoba.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je pored fotografija sa svadbe.

Dotad se šuškalo da je u vezi s Rubenom, no oni to nisu htjeli potvrditi.

Belgijski mediji pisali su da je Ruben često putovao u Split, no on je demantirao da je to zbog Blanke.

"I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje ‘De Kleedkamera‘, to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve", tvrdio je.

Linker
13. travanj 2024 03:35