DAMIR KRAJAC/CROPIX
vatreni navijači

Blanka Vlašić ponosna na brata Nikolu, njezin suprug odao počast drugom hrvatskom nogometašu

Naša najtrofejnija skakačica u vis, svom bratu, mladom reprezentativcu Nikoli Vlašiću, posvetila je nekoliko objava na društvenim mrežama, a i njezin suprug Ruben Van Gucht, strastveno je navijao za Hrvatsku.

Naša najtrofejnija skakačica u vis, svom bratu, mladom reprezentativcu Nikoli Vlašiću, posvetila je nekoliko objava na društvenim mrežama, a i njezin suprug Ruben Van Gucht, strastveno je navijao za Hrvatsku.

Pobjeda na Marokom i osvajanje brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu donijelo je neopisivo veselje cijeloj Hrvatskoj, a ponajviše članovima obitelji naših nogometnih reprezentativaca. Među njima je bila i Blanka Vlašić, naša najtrofejnija skakačica u vis čiji se 25- godišnji brat Nikola Vlašić proslavio igrom za Vatrene. Ponosna sestra posvetila mu je nekoliko objava na društvenim mrežama, ne skrivajući ponos što je njezin 14 godina mlađi brat izrastao u vrsnog nogometaša koji je prvim penalom Hrvatskoj donio prednost nad reprezentacijom Japana.

image

Nikola Vlašić i Luka Modrić

TOM DUBRAVEC CROPIX

U tom duhu je i njezina objava koju je preuzela od Sandre Perković kao posvetu uspješnoj braći Vlašić, stara fotografija na kojoj Blanka svom malom bratu dodaje loptu, a u oblačiću piše: "Želiš biti pobjednik, srce je najveći saveznik!"

image

Fotografija brata Nikole koju je Blanka podijelila uz poruku: "Ponosna na tebe".

FABIO FERRARI/LAPRESSE FERRARIFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Naša je obitelj uvijek bila u sportu. Naravno, bio je moj veliki navijač, ali kada je shvatio koliko voli nogomet, nije više bilo govori atletici", rekla je svojedobno naša slavna atletičarka, danas mama jednomjesečnog sinčića Monda kojeg je dobila u braku s belgijskim sportskim novinarom Rubenom Van Guchtom.

I on je nahvalio našu reprezentaciju koju je pratio u Dohi, posebice Luku Modrića.

"Ovaj čovjek piše najljepšu bajku od svih, bez obzira na to što će se sutra dogoditi s Messijem ili drugima. U 37. godini drugi put zaredom vodi Hrvatsku do medalje. Nevjerojatna izvedba! Najbolji kapetan na ovom Svjetskom prvenstvu: na čelu bitke, vraća lopte, dijeli igru, motivira suigrače, skroman i s puno sportskog duha. Luka Modrić, dječak koji je bio premali da postane vrhunski nogometaš, dječak kojemu je u ratu ubijen djed, dječak koji je godinama živio u izbjegličkom hotelu, dječak koji je u cijeloj karijeri imao samo 3 kluba, čovjek koji je skupio 162 utakmice za svoju zemlju.

Velika legenda, veličina, najbolji kapetan cijelog Svjetskog prvenstva. Svaka čast Hrvatska!", napisao je, među ostalim, nakon jučerašnje pobjede Hrvatske na svom Instagramu ovaj hrvatski zet uz fotografiju s našim kapetanom.

Linker
27. travanj 2024 15:11