Obiteljski trenuci

Blanka Vlašić na društvenim mrežama podijelila je lijepe trenutke iz šetnje sa sinom i suprugom

Proslavljena sportašica i sportski novinar ne objavljuju često fotografije i videa iz privatnog života, pa je nova snimka privukla pažnju pratitelja.

Uz vesele zvukove vječnog ljetnog hita „Walking On Sunshine” grupe Katrina & The Waves, naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić prošetala je splitskom rivom vozeći sinčića Monda u dječjim kolicima. Pratitelji mogu vidjeti te vedre prizore u Blankinoj objavi na Instagramu, a osim svakidašnje šetnje mame i sina koji sada ima blizu sedam i pol mjeseci, u dijelu videa vidimo i Blankinog supruga, belgijskog sportskog novinara Rubena Van Guchta, kako gura Monda u kolicima po splitskom središtu.

Blanka i Ruben ne objavljuju često fotografije i videa iz privatnog života, pa je ova snimka, na kojoj se Mondu vide nožice i ručice, zainteresirala pratitelje. Netko se zanimao i za to može li se ručka na kolicima produžiti, na što je Blanka odgovorila: „Ne, ali ja sam visoka 193 centimetra, možda to i ne bi bilo potrebno.”

image

Prva Mondova fotografija koju je mama Blanka objavila

Blanka i Ruben objavili su da su se vjenčali u svibnju prošle godine, kada je poznata sportašica otkrila i da čeka prvo dijete. Vjenčali su se u uskom krugu najbližih osoba, a Blanka je tada objavila: „Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu.” Dječak se rodio 8. studenog, točno na Blankin 39. rođendan, pa je taj datum postao datum najvećeg obiteljskog slavlja.

Linker
25. travanj 2024 08:59